KezdőlapBulvárBúcsúzik a Dokik című sorozat

Búcsúzik a Dokik című sorozat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Comedy Central képernyőjén is búcsúzik a Dokik. A nem mindennapi kórházsorozat befejező, kilencedik szériája január 10-én, hétfőn debütál. A sorozat rajongói sok meglepetéssel, új szereplőkkel találkozhatnak az amerikai sit-com befejező részeiben.

Új helyszínen, új főszereplőkkel folytatódik és búcsúzik is egyben a Dokik című sorozat. A magyar humorcsatorna január 10-től tűzi műsorára a kórházsorozat legújabb epizódjait. A történet fókuszában az olykor igen problémás és nem épp az orvostudományra koncentráló egyetemisták állnak, jól ismert orvosaink pedig tanárként mutatkoznak be az egyetem kórházában.

Az eredeti csapatból mindössze három színészt láthatnak újra a sorozat rajongói a kilencedik évadban. A főhős JD, azaz Zach Braff is csak hat epizód erejéig lesz képernyőn. A mesélő, narrátor szerepét ebben az évadban Lucy, azaz Kerry Biché veszi át, akit még maga Zach fedezett fel a Dokik számára egy korábbi közös munka révén.

Dokik 9. évad a Comedy Central műsorán!
január 10-től minden hétfőn 19:30-tól

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet