KezdőlapBulvárCsaládi Mokka a Velencei-tónál

Családi Mokka a Velencei-tónál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ki kívánna jobb munkahelyet a Mokkánál? Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat és Vujity Tvrtko biztosan nem, hiszen ők hárman a Velencei-tó partjáról jelentkeznek minden reggel, ahová gyerekeiket is magukkal vitték.

A Velencei-tó partjáról, a Velence Resort&Spa-ból jelentkezik a héten a Mokka és a Mokka Habbal – a műsorvezetők legnagyobb örömére. Itt ugyanis sokkal lazábbak, mint a stúdióban, kötetlen nyári műsor kerül a képernyőre, és még a családjuk is elkísérhette őket a festői szépségű tájra. Zsuzsi elárulta, olyan a munka, mintha nyaralnának, és persze a kamerák előtt rengeteg mindent ki is próbálhatnak.

– Az, hogy a tó partjáról, a szabadból jelentkezünk, lehetőséget ad például egy csomó olyan vízi vagy egyéb sport kipróbálására, amelyre a stúdióban nem lenne lehetőségünk, ezt megmutathatjuk a nézőknek is – mesélte a Mokka műsorvezetője, aki hétfőn reggel például motorra pattant, de vízi sportokban is kipróbálja magát a héten, amint beköszönt a jó idő.

A Mokka műsorvezetői több-kevesebb időre a gyerekeiket is magukkal viszik a szép szállodába, így amíg a szülők dolgoznak, képernyőn vannak, vagy éppen részt vesznek a másnapi adás összeállításában, a csemeték együtt játszhatnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet