Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Igaz, örök szerelem volt az övék.

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó 47 évesen hunyt el, hosszas betegség után. Halála az egész országot megrázta. Élete szerelme Epres Panni volt, és aki kicsit is odafigyelt a párra, az tudta, különleges, végtelen szerelem az övék.

Epres Panni több interjúban is mesélt arról, hogy hogyan ismerkedtek meg és hogyan szövődött végtelen szerelem a történetükből. Találkozásuk a véletlen műve volt. Gödöllőn találkoztak, amikor Epres Panni még gimnazista volt, akkor Tibor 20 éves, míg Panni 16 volt.

Ezt is olvasd el: “Felfoghatatlan űrt hagyott maga után.” – megszólalt Benedek Tibor családja

A tiniszerelem nem tartott sokáig, az akkor már olimpiai bajnok vízilabdás pár év múlva Olaszországba költözött, ahol 1998-ban megnősült, házasságából egy kislánya is született, Genevre. A házasság végül zátonyra futott, ekkor lobbant fel ismét a szerelem közte és Epres Panni között.

Ezt is olvasd el: Ezért volt a világ legjobb vízilabdázója Benedek Tibor

2004-ben Benedek Tibor ismét hazaköltözött Magyarországra, majd nyolc év szerelem után, 2010-ben elvette feleségül élete szerelmét. Szerelmük gyümölcseként 2007. júniusában megszületett fiúk, Mór, majd két évre rá, 2009. augusztusában kislányuk, Barka.

Ezt is olvasd el: Ez az utolsó nyilvános fotó Benedek Tiborról

Epres Panni korábbi nyilatkozata szerint mindketten tudták, hogy összetartóznak, hogy ez egy örökre szóló szövetség lesz köztük.

Epres Panni két évvel ezelőtt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt életükről, és a szerelmükről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!