Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egész Magyarország Benedek Tibort gyászolja.

Csapásként érte hazánkat a hír, csütörtök reggel elhunyt Benedek Tibor, Epres Panni férje, háromszoros olimpiai bajnok. A 47 éves bajnok a „Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát” című könyvben árulta el a titkát.

„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot a labdával, és ma már ennél is kisebbet dobok. Nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos. Gyerekkoromban tizenegyszer szúrták fel a fülemet, ugyanennyiszer tiltott el az orvos az uszodától. Magasságomat nézve ma már kicsinek számítok a csapattársaim között, súlyra viszont 15 éve elértem a 100 kilót.

Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, azóta már a nyakamban is van két porckorongsérv, 16 éve csuklószorítóval játszok, képtelen vagyok a kézfejemre támaszkodni. Először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek.

Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban. Ez ez én tehetségem.” – nyilatkozta Benedek Tibor.

Kapcsolódó cikkek:

Ez az utolsó nyilvános fotó Benedek Tiborról
Kiss Gergely Benedek Tiborra emlékezik: “Soha, senki nem fog megközelíteni sem!”
“Felfoghatatlan űrt hagyott maga után.” – megszólalt Benedek Tibor családja
“Kevesen válnak már életükben legendává. Benedek Tibor ezen kevesek közé tartozott.” – Így búcsúznak a hírességek Benedek Tibortól
Elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!