Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy svájci férfi szörnyű pillanatokat élt át, miután véletlenül klór került a szervezetébe. Sosem gondolta volna, hogy ilyen borzasztó érzéssel jár a dolog!

Ez történik, ha véletlenül klórt nyelsz le! Egy svájci férfi megtapasztalta ezt!

Nagyon fájt a feje, ezért gondolta, hogy bevesz egy fejfájás elleni tablettát, azonban, mint később kiderült, nem fájdalomcsillapító, hanem egy 3,5 grammos fehérítő tabletta volt, amit lenyelt.

Nem tudja, hogyan került a gyógyszeres szekrénybe, de borzasztó érzés kerítette hatalmába, miután lenyelte a klórtablettát. Erős égető érzést érzett a szájüregében, és a torkában, és, amint rájött, hogy itt valami nagyon nem stimmel, valahogy sikerült a tabletta egyrészét visszaköpnie. Viszont ettől még egyáltalán nem múlt el az égető érzés, ezért gyorsan a sürgösségire sietett.

Elveszítette a hangját, nem tudott rendesen lélegezni, és a nyelőcsöve is nagymértékben sérült. A kórházban kapott kezelések hatására némi javulás állt be az állapotában, azonban 6 óra múlva ismét jelentkeztek a borzasztó tünetek.

“Emlékszem, amikor mondtam az orvosoknak, hogy ki kell mennem a vécére, az egyik azt válaszolta, hogy erre nagyon nincsen most idő, és gyorsan nekifogtak az életmentő beavatkozásnak”. – mondta a pórul járt orvos.

Pillanatok alatt neki is láttak a tracheostómia műtétnek, majd egy csomó gyógyszert, többek között gyomorsav-csökkentőt adtak a betegnek. Két hét intenzív kórházi kezelés után a férfi szervezete némileg kezdett regenerálódni, bár a szakemberek szerint teljesen már sosem fog helyrejönni, de így is örülhet, hogy egyáltalán túlélte.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!