Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egész országot megrázta Szilágyis István hirtelen halála.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk az egykori művész felesége, Joli néni megbocsájtott fiának, amiért megölte az édesapját.

Jolika néni, Szilágyi István özvegye elmesélte, fia azért akadt ki, mert elfogyott a gyógyszere, és nem volt pénzük kiváltani a receptet a patikában. A nő elmesélte, hogy férje csak önmagától akarta megvédeni a dührohamot kapott fiát, de végzetes tragédia lett a dulakodás vége.

Fiúk kalapáccsal verte agyon az egykori legendás színészt.

“Pista még az ütés előtt annyit tudott mondani: „Ne csináld, fiam!”, de többre már nem maradt ereje. Ezek voltak az utolsó szavai… Másodpercek alatt zajlott le minden. Pista a földre esett, Péter pedig még ráugrott… A férjemnek pacemakerje volt, ami szerintem ekkor leállt. Talán ha ott sikerül őt megfékeznem, a férjem még ma is él, de nem tudom…Arra emlékszem, hogy kirohantam a házból, egyenesen a szomszéd kisboltig és kiabáltam, hogy hívjanak mentőt és rendőröket. Közben egy fiatalember berohant a házba és letépte Pétert az apjáról. Aztán már csak a szirénákra emlékszem…” – mesélte a Ripostnak Joli néni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!