Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A legendás rock’n’roll király volt neje, Priscilla Presley most 75 éves, és úgy tűnik, máig sem tudta elfogadni, hogy öregszik. Nem is olyan régen, még gyönyörű nő volt, ma viszont rá sem lehet ismerni. Nem, nem az idő múlása torzította el az arcát, hanem a sok esztétikai műtét, melyektől a színésznő az örök fiatalságot remélte.

Az amerikai filmcsillag és producer egykoron a természetességével és finom vonásaival lopta be magát a közönség szívébe. A néhai Elvis Presley sem tudott ellenállni a szépségének. Aztán, ahogy teltek az évek, a színésznő már nem volt elégedett önmagával, így gyakorlatilag tönkretette az arcát a plasztikával. A bőre mintha végleg elveszítette volna a rugalmasságát, a pletykák szerint pedig Priscilla Presley orrüreg-rákot kapott a rengeteg sebészeti beavatkozástól.

A nemzetközi sajtó azt állítja, a színésznő valósággal megszállottja lett a plasztikának, még akkor is, ha egy adott alkalommal megszenvedett miattuk. Azt híresztelik, egyik sebésze valamilyen ártalmas szert juttatott az arcbőrébe, amitől később „leesett az arca”. Ez azután történt, hogy Elvis Presley volt felesége átalakíttatta az ajkait, feltöltette az arcát, és többszörös injekció-alapú ránctalanító kezelést is elrendelt. Egy tévés szereplése alkalmával, a rajongói valósággal lesokkoltak a látványától, és nem kímélték meg őt a kritikáktól sem.

Priscilla Presley

„Mit csinált Priscilla Presley az arcával?”/„Priscilla Presley, mi van a szép megöregedéssel? #plastic”/„Amit Priscilla Presley művelt az arcával… mintha egy förtelmes álarcot viselne.” – olvasható néhány a hozzászólások közül.

Priscilla Presley párkapcsolatai

Miután 1977-ben elvált a rockkirálytól, Priscilla Presley megpróbált új életet kezdeni, de nem sikerült neki. Elvis-szel való házasságából egy kislánya született, Lisa Marie Presley, aki ma 51 éves. Egy korábbi interjújában a színésznő úgy nyilatkozott, a Presleyvel való házassága nem épp olyan volt, mint amilyennek szerette volna. Az ex-feleség magánvagyona 150 millió dollárra tehető.

„Természetesen, nem élvezhettem ki a kamaszéveimet, mint ahogyan azt a normális lányok teszik, ezért alkalmazkodnom kellett. Csak követtem őt abban, amit csinált. Az ő életét éltem. Azokat a filmeket néztem, melyeket ő akart megnézni, azt a zenét hallgattuk, amit ő választott, és oda mentem, ahová ő szeretett volna. Így aztán, valahogy elveszítettem önmagamat.” – nyilatkozta a színésznő négy évvel ezelőtt.

Azt is pletykálják Priscilláról, hogy kapcsolatban állt Tom Jones brit énekessel, miután az megözvegyült. De a férfi állítólag szakított a színésznővel, mert egy partin, ahová együtt mentek, feltűnt neki Priscilla Presley túlságosan felfújt arca, és az ajkai is mintha lemerevedtek volna a sok botoxtól.

Priscilla Presley 2020-ban körbevezette a TODAY stábját Gracelandben.

Fotó: creativecommons.org