Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egész országot megrázta Benedek Tibor halála, az olimpiai aranyérmes sportoló egy hónap múlva lett volna 48 éves. Hirtelen halála a hazai sztárvilágot is megrázta, a legtöbben a közösségi oldalon búcsúztak tőle.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A lista hosszú lenne, ezért csak párat emelünk ki a megemlékezések közül, sokan csak egy képpel és egy fekete szívecskével emlékeznek a legendás magyar sportolóra. Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere így emlékezett meg Benedek Tiborról.

“Drága Panni, Mór, Barka! Bár lenne egyebem de csak a szívem van ami együttérez.”Liptai Claudia.

“Bocsánat ezért a fotóért, de mikor őket néztem, mindig mosolyogtam, mert szépek és szerelmesek voltak és ez jól esett a lelkemnek, mindig reméltem, hogy egyszer én is ennyire szerethetek majd és engem is ennyire fognak szeretni… Ők egy fontos pár, fontos sorsüzenettel, amiről példát kell venni a világnak, hisz az megjavul tőle. Sokat nem tudtunk róluk, de a harmónia az sugárzott. Ennyi elég is, hogy minden jobb legyen egy kicsit…Keresem az okokat, miért nem adatott meg nekik, hogy egymás mellett öregedhessenek meg, együtt látva gyermekeik cseperedését.. megérdemelték volna, mi pedig csodálhattuk volna, mint egy kapaszkodót a mindennapokban… Nincs válasz…. egyelőre csak a kegyetlen szívszorongatást érzem, majd megszakad a lelkem azon a gondolaton morfordírozva, mit érezhet az, aki itt maradt? Az egység megszakadt, az élet majd megy tovább, de nehéz lesz az út a boldogságig… Azt hiszem az öröklét titka az utódokban, az emlékezésben és a szeretetben rejlik, itt minden megvan, de tudom, hogy ez nem vígasztal, mert ő már nincs itt… Bőrömön érzem a fájdalmat, azt, hogy a halál ijesztően örökkévaló és nem válogat. Isten csak a jókat szólítja magához és ti, ott fent, egyszer biztonsan fogtok még találkozni…🦋⚡️❣️😢”Tóth Vera.

“Nyugodjon békében legenda🙏🏻 Uram! Ez most nem volt fair.. Imádkozom a családjáért.. Remélem a sajtó és mindenki más is tiszteletben tartja a családot és hagyják, hogy csendben gyászoljanak🙏🏻 Isten veled🙏🏻”Tóth Gabi.

“Megrendülve olvastam a híreket!😔 Isten Veled Tibi! Nyugodj békèben! Részvétünk az egèsz családnak! 🖤”Rubint Réka.

“Egy nagy csapat egyik legjobbja ment el. Sportolò. Példakép. Édesapa. Csupa nagybetűvel. Nincs igazság. Viszlát Tibor! 🖤”Szabó Patrícia.

“Nem találok szavakat. Csak ülök és olvasom a cikkeket, mégis hihetetlen. Biztos voltam benne, ő legyőzi, hogy nyerni fog most is, mint mindig. Őszinte részvétem a családjának!!!”Demcsák Zsuzsa.

“A legnagyobb Bajnok! Nem hiszem el! 😢 🖤RIP🖤”Tápai Szabina.

“Felfoghatatlan, döbbenetes, felháborító! Igenis vannak pótolhatatlan emberek!! Tibor, Isten Veled! 🙏🏻🙏🏻”Csonka András.

“Nem találok szavakat😢 Isten nyugosztaljon Tibi😢”Hajdú Péter.

“Kevesen válnak már életükben legendává. Benedek Tibor ezen kevesek közé tartozott. Felfoghatatlan, hogy elment… 🖤”Szujó Zoltán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!