KezdőlapBulvárKiskutyákkal bővül a Való Világ csapata

Kiskutyákkal bővül a Való Világ csapata

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kedd este három cuki kiskutya költözik a ValóVilág Villába, akiket a devecseri iszapkatasztrófa helyszínéről mentett ki a Rex Kutyaotthon Alapítvány.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány jóvoltából három devecseri kutyakölyök költözik a ValóVilág Villába. A kis házőrzők csodával határos módon élték túl az iszapkatasztrófát. Nagyon elevenek és szeretetre éhesek, szóval bőven lesz dolguk velük a Villalakóknak.

Új lakók is érkeztek ma este a Villába, Seprű, Perec és Drazsé – három imádnivaló kiskutyus, akik túlélték a Devecseri iszapkatasztrófát. Egy mérgező anyaggal elárasztott házból menekítették ki őket és anyukájukat, sajnos a gazdájuk nem tudta vállalni az új jövevényeket, ezért a Villalakók dolga lesz gondoskodni róluk. A Villában azonban nem mindenki áll egyformán az állattartás kérdéshez. László ugyanis, nem szereti annyira az állatokat.

A kutyusok láttán Zsófi hiszti rohamot kapott, Gigi pedig sírva fakadt az örömtől. Látszólag még mindenki boldog és szereti a kutyákat, de vajon holnap is így lesz, mikor pisilni, sétálni, etetni vagy almot kell takarítani utánuk?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet