KezdőlapBulvárKrausz Gábor egy gyönyörű bécsi keringővel kápráztatta el a Dancing with the...

Krausz Gábor egy gyönyörű bécsi keringővel kápráztatta el a Dancing with the Stars nézőit

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Krausz Gábor és Mikes Anna a szalagavatók hangulatát varázsolta a színpadra a Dancing with the Starsban. A páros egy gyönyörű bécsi keringővel csalt könnycseppeket a nézők szemébe.

Krausz Gábornak nem adatott meg az élmény, hogy eljárja a táncot a szalagavatóján, ugyanis ő kimaradt ebből az élményből, kirúgták abból az iskolából, ahol erre készültek, ahova átment ott pedig már letudták az eseményt. A Dancing with the Stars színpadán most bepótolhatta ezt az élményt.

Mikes Anna és Krausz Gábor tánca pillanatok alatt érzelmes hangulatot teremtett a TV2 stúdiójában, Berkes Olivér „Világítótorony” című dalára keringőztek.

„Jaj de szép volt ez. Puha volt, finom volt” – mondta Ördög Nóra. „A te életedben most úgy kellett Mikes Anna, mint egy világítótorony”.

„Nagyon szép produkció volt, gyönyörű volt a látvány. Tudjuk, hogy az ember életében vannak pillanatok, amikor olyan elveszettnek érzi magát, mint egy hajó a tenger közepén, és lehet, hogy messziről az ember látja a célt, a világítótornyot, de azért az utat neki, magának kell megtennie” – mondta Juronics Tamás.

„Ez a világítótorony vizualizáció világbajnok volt” – mondta Szente Vajk.

„A világítótorony azért is szép, mert picit nekünk is ez a dolgunk, a művészetnek is ez a dolga, és ezt nagyon szépen megmutatjátok, hogy sokkal inkább a kultúránknak világítótoronynak kell lenni és nem mentőcsónaknak. Nem el kell vinni a befogadó felet, hanem inkább megmutatni neki, és majd választ, hogy melyik irányba fog menni, a tánc felé most biztos sokan kacsintgatnak” – tette hozzá Szente Vajk.

Krausz Gábor és Mikes Anna 27 pontot zsebelt be a Dancing with the Stars zsűrijétől.

Krausz Gábor és Mikes Anna – Bécsi keringő

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet