KezdőlapBulvárKrausz Gábor vastapsot kapott a Dancing with the Starsban, Tóth Gabi valószínűleg...

Krausz Gábor vastapsot kapott a Dancing with the Starsban, Tóth Gabi valószínűleg most nagyot nézett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Krausz Gábornak nagy álma vált valóra szombat este, végre eltáncolhatta a Dancing with the Starsban a paso doble-t. A sztárséf kisfilmjében elmondta, nagyon szeretett volna torreádor lenni, a próbákon Mikes Anna szerepét is átvette.

Krausz Gábor és Mikes Anna az ‘N Sync Bye Bye Bye című dalára paso doblézott a Dancing with the Stars ötödik adásában. Produkciójukkal hatalmas sikert arattak, csak úgy záporoztak a dicséretek a zsűritől.

„Míg a korábbi adásban a produkciótoktól szem nem maradt szárazon, most minden más is nedves lett. Legalábbis ti eláztatok” – mondta Lékai-Kiss Ramóna Gábor és Anna produkciója után.

„Az öt hét alatt szerintem most táncoltatok a legjobban. Nem beszélve arról, hogy minden benne volt a táncban, amiben a paso doblénak tudni kell, legfőképpen a feszültség” – mondta Szente Vajk.

„Ez isteni volt. Engem nagyon lekötött, az elejétől a végéig” – mondta Ördög Nóra.

„Nyugodtan kimondhatom, hogy ez a produkció volt a legjobb, amit valaha láttam” – fejtette ki véleményét Juronics Tamás, aki hozzátette, nagyon hatásos volt Krausz Gáborék tánca, ám az értéke kisebb volt.

Krausz Gábor és Mikes Anna 26 pontot zsebelt be a Dancing with the Stars zsűrijétől.

A sztárséf produkciója azután jön, hogy múlt vasárnap Tóth Gabi egy szerelmes táncot lejtett új szerelmével, Papp Máté Bencével a Sztárban sztár leszekben!.

Nektek hogy tetszett Krausz Gábor és Mikes Anna produkciója?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet