KezdőlapBulvárLátványos évkezdés, sztárparádé az RTL Klubon

Látványos évkezdés, sztárparádé az RTL Klubon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Január elseje 2011-ben nem csupán egy új év kezdetét jelenti Magyarország számára, hanem azt is, hogy mostantól fél évig hazánk az Európai Unió soros elnöke. Ebből az alkalomból az RTL Klub rendhagyó show műsorral készült, Rajtunk a sor címmel. Az este háziasszonya Lilu volt.

A show Tabáni Istvánnal indult, aki a Vén Európa című dalt adta elő, majd egymást váltották a sztárfellépők: a 4 For Dance, Ádok Zoli, a Back II Black, a Boogie Mamma, Csikó Szabi, Farkas Annamari, Keresztes Ildikó, a Magna Cum Laude, a No Comment, Papp Timi, a Strokes, Szirtes Edina „Mókus”, Varga Viktor, Vastag Csaba, Wolf Kati.

Fellépek az X-Faktor énektanárai is – Fábián Juli, Micheller Mirtill, Urbán Orsolya és Éliás Jr. -, akikhez a december 19-én véget ért tehetségkutató versenyzői is csatlakoztak, és közösen daloltak arról, hogy „Ugye, mi jó barátok vagyunk?”.

A műsorban nem csupán énekes és táncos produkciókat láthattunk, hanem számos kisfilmet is. Szókimondó gyerekek beszéltek többek között arról, mit gondolnak Európáról, kik a legismertebb magyarok és mit tudnak a hazai találmányokról.

A látványos show egy igazi kuriózummal zárult: külön erre az alkalomra készült egy dal, Itt egy szép világ címmel, amely kiemelkedő előadóművészek szövetségével, uniójával jött létre. A sztárvendégek ezzel a produkcióval kívánnak nagyon boldog új esztendőt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet