KezdőlapBulvárLeonidasszal párbajozik Éva

Leonidasszal párbajozik Éva

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Zajlott az élet a Villában: kizárás és kihívás tarkította a Villalakók életét. Egy tettlegességbe torkollott vita miatt Zsuzsinak el kellett hagynia a luxusbörtönt. Éva pedig párbajra hívta Leonidaszt.

Megkezdődött a ValóVilág 4 történetének első kihívása. Tegnap eldőlt, hogy a drámai előzmények és Zsuzsi megdöbbentő balhéja, valamint kiköltözése után kivel fog párbajozni a kiválasztott Éva!

Miután Gombi a riportszobából behozta a ValóVilág fémbőröndjét, Éva kiment a riportszobába, ahol Balázs az esélyeiről faggatta a Törtető lányt.

A folytatásban felelevenítettünk néhány feszült pillanatot Éva Villabeli életéből. Előkerült a Leonidasszal, a Gombival, a Ginával és Kristóffal, valamint a Bécivel, Alekosszal és Olivérrel kapcsolatos konfliktusa.

A “kemény” pillanatok felidézése után Éva három percet kapott, hogy elmondja véleményét lakótársainak az elmúlt néhány hét eseményeiről. A párbajra hívott személy nevét azután árulta el, hogy elmondta döntésének hátterét. A Villalakók által kiválasztott Éva párbajra hívta Leonidaszt.

Választásával sem Leonidaszt, sem a többieket nem lepte meg.

Forrás: Való Világ

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet