KezdőlapBulvárMarics Peti elcsúszott a parketten, de hatalmas sikert aratott táncával a Dancing...

Marics Peti elcsúszott a parketten, de hatalmas sikert aratott táncával a Dancing with the Starsban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Marics Peti múlt héten elrontott egy lépést produkciójukban, ez pedig nagyon megviselte, szombat este szintén vétett egyet, de ezúttal könnyedén túllendült a bakin, sőt partnerével, Sztana Alexandrával hatalmas sikert arattak a sambájukkal.

Egy fergeteges sambával lepte meg a közönséget Marics Peti és Sztana Alexandra a Dancing with the Starsban, akkora sikert arattak, hogy még az sem rontott a teljesítményükön, hogy az énekes megcsúszott a parketten.

„Ha ilyen partnerem lenne nagyon jókat buliznék a tengerparton. Óriási hangulatot csináltatok itt, óriási bulit csináltatok, igazi samba hangulat volt” – mondta Juronics Tamás.

„Az a megcsúszás fontos eleme volt a táncnak, mert utána nagyon összeszedett maradtál, és utána volt egy gesztusod Alexandra felé, könnyű kézzel megsimogattad és abból azt kommunikáltad, hogy mégis laza vagyok, és nem feszültem be” – fejtette ki véleményét Szente Vajk.

„Olyan profin lendültél túl ezen, izgultam, hogy „Na most eldurral az agya”, de nem” – vette át a szót Ördög Nóra. „Egy valódi szamba volt, nem volt elmismásolva” – tette hozzá a zsűritag.

Marics Peti és Sztana Alexandra két 10-est is bezsebelt a zsűritől.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet