Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Marsi Anikó nemrég komoly balesetet szenvedett, ám mára annyira felépült, hogy már el is kezdett futni.

A Tények műsorvezetője saját testéhez való viszonyáról beszélt, bár nehéz időszakon van túl, hálás a sorsnak, hogy nem lett maradandó sérülése. Már neki is fogott újra sportolni.

“Bevallom, féltem, hogy eldeformálódik a lábam, amire egyébként kifejezetten büszke vagyok, a sok futásnak köszönhetően. Szerencsére tökéletes munkát végzett az orvos, alig látszik az a hét apró vágás, és maradandó sérülésem sem lett” – nyilatkozta a Blikknek Marsi Anikó.

“Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém, inkább amolyan átlagos módon. Azt is elfogadtam, hogy nem vagyok modellalkat. Persze én sem vagyok mindig megelégedve azzal, amit látok. Néha vágyom olyan testre, mint amilyen például Rubint Rékáé, de tudom, hogy arra a hatalmas mennyiségű munkára, amit ő elvégez az alakja érdekében, én képtelen vagyok. Szerintem igen tisztességesen sportolok, ám a diéták nem az erősségeim. Pedig tisztában vagyok vele, azokon több múlik, mint az edzéseken” – tette hozzá Palik László felesége, akit így hódított meg férje.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!