KezdőlapBulvárMegkezdődött a Csillag születik válogatása

Megkezdődött a Csillag születik válogatása

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megkezdődtek a Csillag születik harmadik évadának castingjai. Az RTL Klub tavasszal induló tehetségkutatójára több, mint hatezren jelentkeztek, a szerkesztők már az első napon láttak igazi reménységeket.

A tehetség sokszínű – hirdeti az idén az RTL Klub, és erre kiváló példa a Csillag születik. Ebben a műsorban ugyanis nincsenek műfaji kötöttségek és életkori korlátok, bárki, bármilyen kategóriában bizonyíthatja tehetségét.

Hétfőn megkezdődtek az első válogatások, a műsor szerkesztői minden nap kb. ezer jelentkezőt néznek és hallgatnak meg egy héten át. Az már korábban kiderült, hogy a legfiatalabb mindössze hat, a legidősebb pedig 78 éves, de a tehetség valóban sokszínű, hiszen az énekes és a táncos produkciókon túl sokan választottak prózai kategóriát. Vers- és prózamondó, 13 éves stand-up comedys is a szerkesztők elé állt, utóbbi ráadásul a GPS működéséről tartott kiselőadást. Ügyességben sem volt hiány: labda- és tűzzsonglőrök, tangóharmonikás is megmutatta, nem csupán énekléssel lehet kitűnni.

A Csillag születik című műsor sikerének éppen ez az egyik titka, hogy a kiváló énekesek mellett olyan tehetségeket fedezett fel korábban, mint a táncos Csikó Szabi és a 4 For Dance vagy épp a fajsúlyosabb zenei stílusban kimagasló Vásáry André.

Az, hogy a harmadik Csillag születik zsűrijét kik alkotják, és ki vezeti a műsort, egyelőre hétpecsétes titok, bár a sajtóban már megkezdődtek a találgatások. Egy biztos, az eddigi két Csillag születiket két különböző összetételű zsűrivel képzelte el az RTL Klub. Hogy ezúttal kikre esett a csatorna választása, néhány héten belül kiderül.

Fotók: RTL Klub/Bársony Bence

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet