Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A két szülő végre pontot tett a gyermekelhelyezési ügyre.

Megegyezett L.L. Junior és volt párja, Csilla Lacika elhelyezéséről. A gyászoló szülök úgy döntöttek közös felügyeletet gyakorolnak Laci nevelésében. L.L. Junior közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amit változatlanul közlünk.

“Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást.

Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról . Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és támogatást amit az elmúlt hónapokban kaptam!” – fogalmazott L.L. Junior.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!