Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Miután véletlenül felgyújtotta a feleségét, a férj elhagyta a nőt, mert csúnyának tartotta annak összeégett arcát!

Courtney Waldon és férje, Mitch egyik nap a tűzhely körül ültek, élvezték a meghitt pillanatot. A tűz éppen kezdett kialudni, ezért Mitch elővette a gázolajas palackot, és meglocsolta a parazsat. A szörnyűség akkor történt, amikor a gázolaj okozta nagy láng kicsapott és Courtney arcát és testének nagyrészét beborította. A nőt azonnal kórházba szállították, de mikor kiengedték, az igazi sokk akkor érte: megtudta ugyanis, hogy Mitch elhagyta, és a 2 millió dollárra rugó orvosi kezelést is ki kell fizetnie.

A tragikus eset 2016 szeptemberében történt, akkor Courtney még csak 27 éves volt. Négyes fokozatú égési sérülést szenvedett az arcán, a karján, lábán pedig harmadfokú égési sérülések éktelenkedtek.

“Azt gondoltam ott fogok meghalni” – mondta a People magazinnak Courtney. Majd hozzátette: “A kezem azért égett meg annyira, mert próbáltam kioltani az arcomon a lángokat. Ilyenkor éreztem, hogy ég a hús, a bőr a kezemen, pokoli érzés volt.”

A nő elmondása szerint nagyon közel volt a halálhoz, úgy gondolja, hogy az 5 éves kislányának köszönheti azt, hogy még életben van, mert ő tartotta benne a reményt.

“A mentősök azt mondták, hogy ha egy perccel később kerülök be a kórházba, nem éltem volna túl. Éppen ezért kezdtem már imádkozni Istenhez, míg a mentőkocsiban feküdtem” – mesélte Courtney, aki 51 napos kórházi kezelés után tért haza kislányához, aki előre nehezen ismerte meg az anyukáját, de mikor meggyőződött róla, többé nem mozdult mellőle.

Mikor kiderült, hogy a férje elhagyta őt, természetesen nagyon megviselte az esett.

“De minden okkal történik, és annak, hogy életben maradtam, szintén meg van az oka. Bízom az Úrban, ő megmentette az életemet, mégpedig azért, mert segítenem kell másoknak, hogy könnyebben tudjanak boldogulni az életükben. Ez a célom, ez ad erőt” – mondta bizakodva Courtney.