Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mivel foglalkoznak a leggazdagabb feleségek? Szerinted milyen diplomával rendelkezik Melania Trump?

Vajon mivel foglalkozik egy olyan nő, akinek férje, így közvetve ő is, dúsgazdag, tehát semmi oka nem lenne arra, hogy dolgozni menjen. Viszont a luxusfeleségek, akikről most szó lesz, akár egyedül is képesek megállni a helyüket. Lássuk a részleteket.

MacKenzie Bezos

Hivatalosan is a világ leggazdagabb emberének, Jeff Bezos-nak a felesége, akkor találkozott leendő férjével, mikor állásinterjún volt az egyik cégénél. Mint tudjuk, Bezos tulajdonában van az Amazon, a The Washington Post, és a Blue Origin. MacKenzie sikeres író, és minden nap 4.30-kor kell, hogy a legjobb formában tartsa agytekervényeit.

Melania Trump

Amerika first lady-je modellként kezdte karrierjét, és hódította meg Donald Trump szívét. De kevesen tudják, hogy Melania építész és desing diplomával rendelkezik, ő az első elnökfeleség, aki órák és luxusékszerek tervezésével foglalkozik.

Lucinda Southworth

A Google társalapítójának, Larry Page-nek a felesége, egyszerűen oda van a tudományokért. Diplomát szerzett Oxfordban, a Pennsylvania és a Standford egyetemeken is. Szakdolgozatát a progresszív orvosi technológiáról írta.

Salma Hayek

A francia milliárdos, Francois-Henri Pinault felesége, aki ma híres hollywoodi filmsztár, de ez nem volt mindig így, hiszen eleinte felszolgálóként és prostituáltként dolgozott.

Helen Mercier

Európa leggazdagabb emberének, Bernar Arnault-nak a felesége. A francia üzletember, aki divatcégek vezetője, közel 30 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik. A kanadai származású felesége, Helen, kitűnő zongorista, három gyerekük van.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!