Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemrég írtunk a 79 éves lelkész és a nála 50 évvel fiatalabb román férfi házasságáról. Nos azóta a pár már szakított is, ám nemrég az idős lelkész elárulta, kibékült fiatal férjével.

Naiv kijelentést tett a 79 éves meleg lelkész, akit 24 éves férje elhagyott: "Rá fogom hagyni vagyonom"

Hatalmas felháborodást keltett tavaly Angliában, amikor az anglikán egyház 79 éves papja, elvette férjül 24 éves barátját, a román származású Florin Marint. Az esküvő után a “fiatal pár” Romániába költözött, ám pár hónap után szakítottak, közvetlen azután, hogy a lelkész apartmant vásárolt a férjének Bukarestben. Visszatérve Angliába Philis Clements kénytelen volt egyik barátjánál meghúzni magát.

A nemzetközi sajtó szerint a pár kibékült, Philis Clements pedig kész minden vagyonát férjére írni.

“Realistának kell lennem. Majdnem 80 éves vagyok, biztonságban akarom tudni Florint. Ő az egyetlen, akire ráhagyhatom a vagyonomat. Ha minden jól meg belekerül a végrendeletembe.” – nyilatkozta a 79 éves férfi.

Az idős lelkész nem érezte boldognak magát Romániában, sokszor unatkozott, nyomorultnak érezte magát, amikor fiatal férje bulizni ment a barátaival.

“Nehéz volt a nyelv, nem voltak barátaim, Florin elég sokat bulizott, a lakás pedig elég messze volt a központtól. Nagyon unatkoztam és nyomorultnak éreztem magam. Sokat veszekedtünk Florinnal, a barátaim arra kértek, menjek vissza Angliába.” – mesélte Clements atya.

“Amikor én aludni mentem, ő akkor ment bulizni.” – mesélte.

“Úgy érkeztem vissza Angliába, hogy a lakást otthagytam Florinnak, azt akartam, hogy legyen valamije, ha meghalok. Felébredtem, hogy nincs fedél a fejem fölött, de a barátaim megmentettek.” – mondta a lelkész.

Annak ellenére, hogy szakítottak, még nem váltak el, az idős férfi most úgy gondolja, ad még egy esélyt férjének.

“A hibáinkból tanultunk. Mindkettőnknek áldozatot kell vállalnia. Voltak pletykák arról, hogy Florin megcsalt, de ő mindent tagad. Ő a férjem és azt szeretném, ha biztonságban érezné magát mellettem. Nincs szándékomban elhagyni őt. tudom, hogy a kapcsolatunk őszinte érzelmeken alapszik, nem a vagyonomat akarja, ahogy a rossz nyelvek mondják.” – meséli az igen naiv, de szerelmes férfi.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!