Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A természetes szépségű énekesnő, Magyar Rózsa év elején egy nem mindennapi felkérést kapott.

– Január közepén érkezett az e-mail, miszerint tavasszal, az áprilisi hónapban Mexikóban, egy tengerparti kis városkában folklór fesztivált szerveznek, ahol a világ valamennyi országából egy-egy előadó képviselteti magát. Már volt lehetőségem több nemzetközi fesztiválon részt venni, de a tengeren túlra még soha nem jutottam el. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy kicsiny hazánkban éppen rám esett a választás.

Összesen 56 állam képviseltette magát a fesztiválon.

– A fesztivál 3 napos volt, a színpad közvetlenül a tengerparton volt felállítva. Az előadók napra és percre pontosan be voltak osztva. Csodálatos környezet, és annál csodálatosabb közönség várt bennünket. A tikkasztó hőség ellenére, ami sokszor meghaladta a 40 fokot is, szinte kivétel nélkül mindenki vastapsban részesült, a műsor után pedig hosszas fotózások és dedikálások következtek.

Az énekesnő elmondása szerint ilyen alkalmakkor életre szóló barátságok köttetnek.

– Csak néhány napot töltöttünk együtt a „nagy csapattal”, de elmondhatom, hogy sok új élménnyel és barátsággal gazdagodtam. Ilyenkor mindenki próbál mindenkiről mindent megtudni, sokszor a nyelvismeret hiánya miatt kézzel-lábbal próbálunk egymásnak magyarázni. Igazi barátságok köttetnek. Különösen jó kapcsolat alakult ki a mexikói és a spanyol csapatokkal. Ami igazán érdekes, s bevallom őszintén, hogy ez idáig nem tudtam, Mexikó nemzeti zászlajának színalapja szintén piros-fehér-zöld, csak elfordítva, mint az olasz zászló.

Rózsát nagyon megfogta a mexikói nép vidám lelkülete.

– A gyönyörű környezet mellett nagyon tetszett az emberek mentalitása, az őszinte, vidám életfelfogása. Nyilván kevés volt az idő ahhoz, hogy az ember mélyebbre lásson, de az számomra mindenképpen példaértékű visszajelzés volt, hogy nem bánkódtak, csüggedtek, ha valami nem sikerült. Még egyszer neki fogtak, s másodjára, harmadjára sikerült véghezvinniük azt, amit célként kitűztek maguknak. Köszönöm, hogy mindezt megtapasztalhattam. Bízom benne, hogy nem ez volt az első és egyben utolsó alkalom, hogy mexikói földön járhattam.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!