Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szerdai Vacsoracsata házigazdája Pulai Imre olimpiai bajnok, aki már másodjára nyűgözi le főzőtudományával a nézőket.

Imre a főzés előtt természetesen megmutatta olimpiai érmeit, érdemrendjeit és mesélt másik szerelméről, a versenyszánkózásról is, sőt, tartott egy kis bemutatót is.

Menü: Zöldségkrémleves parmezánnal, sült ökör kukoricával és sült zöldségekkel, kürtőskalács

TIPP: Kürtőskalács recept

Imre a menüben sem ismer lehetetlent, egy óriási ökröt szerzett be a vendégek számára, amit a kertjében sütött meg. A nagy ember nagyban gondolkodott: egy egész falunak elegendő ételt készített a vendégeknek. Az ökörsütés nem egyszerű feladat, de Imre nem jött zavarba, szakszerűen pácolta, majd forgatta a nyárson az állatot. A desszertet is saját maga készítette el: meggyúrta a tésztát, amit egy erre a célra készült szerkezetben sütött meg.

A vendégeknek nem akármilyen fogadtatásban volt része, Imre egy hatalmas limuzinban várta őket, itt fogyasztották el a welcome drinket. A levest Imre kivájt tökökben tálalta, ami mindenkinek nagyon tetszett. A főételért ki kellett menniük a kertbe,ahol mindenkit lenyűgözött az ökör impozáns mérete. A látvány egyedül Rába Timit riasztotta el attól, hogy megkóstolja a húst, így ő beérte zöldségekkel is. Igazán a kürtőskaláccsal vette le lábukról a vendégeket, akik újra gyereknek érezhették magukat falatozás közben.

Imre is tartogatott meglepetésvendéget az este végére, hogy ki volt az, és hogy mit énekelt a nem éppen jó hangjáról híres olimpiai bajnokunk… kiderül a Vacsoracsata szerda esti adásából!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!