Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Molnár Anikó elmúlt már 44 éves, de a szerelem még mindig nem talált rá. Az egykori valóságshow-szereplő sokak kedvence volt, férfiak rajongtak érte, ám ő az igaz szerelemre áhítozik.

Molnár Anikót a Való Világ és A Nagy Ő reality-ből ismerheti a nagyközönség, ám a szentendrei lány élete a párkereső műsor után sem teljesedett ki szerelemmel. Molnár Anikó körül nemrég egy egész kis botrány kerekedett, miután kitakarította Gesztesi Károly sírhelyét, ezzel pedig kivívta a színész családjának haragját.

Bár Anikó nem szeretne gyereket, tervei között azonban jócskán találni olyan dolgokat, amelyek akár egy szerelmi regénybe is beleillenének.

“Sosem tagadtam, hogy nem vágyom családra, én csak egy társat szeretnék. Nem bánom, hogy ez eddig elhúzódik, ugyanis életem során csak egyszer szeretnék férjhez menni, és ha erre 50 éves koromban kerül sor, hát istenem. Nem siettetem a dolgot, de tény, hogy mindennél jobban szeretném, ha rám találna az, akivel ugyanúgy gondolkodunk a világról, akiben maradéktalanul megbízhatok és akivel az anyagiakban sem kell összekülönböznünk. Ilyen téren szerintem az a jó, ha egy szinten állunk” – mondta a Blikknek Molnár Anikó, aki azt is elárulta, hogy mivel sosem akart családot, rengetegszer nevezték önzőnek.

“A gyerektéma továbbra sem foglalkoztat. Minden tiszteletem az anyukáké, ez a dolog ugyanis óriási önfeláldozással és bátorsággal jár, de úgy néz ki, én nem vagyok ilyen típus. Tényleg csak egy társat szeretnék.” – szögezte le Anikó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!