KezdőlapBulvárT. Danny és Lissák Laura a maximális 30 pontot kapta fergeteges kortárs...

T. Danny és Lissák Laura a maximális 30 pontot kapta fergeteges kortárs táncával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lissák Laura és T. Danny kortárs táncukkal valódi, katartikus élményt okoztak a Dancing with the Stars oldalán. A páros Loreen az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztes dalára adtak elképesztő élményt.

A 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalára táncolt kortárs táncot Lissák Laura és T. Danny, mégpedig olyan olyan spirituális átéléssel, hogy mindenkit lenyűgöztek, Ördög Nóra tátott szájjal és könnyes szemekkel nézte végig a produkciót.

„Elékezett a műsorba a kortárs tánc, ami a vajkrém. A kortárs tánc a táncok között a legszabadabb műfaj, ezáltal a legőszintébb, mellőzi azokat a formai korlátokat, amik minden más táncban megvannak. A formát önmaga alakítja, ahhoz képest, hogy mit szeretne mondani. Ez a tánc tele volt személyes helyzetekkel és a testetek úgy tudott megmozdulni, ahogy leginkább szeretne és ahogy tud” – mondta Juronics Tamás.

„Kicsit féltem, rettegtem, hogy a Tamásnak fog tetszeni ez a dolog. Fantasztikus volt, olyan elementáris erővel hatott, nem értettem, hogy miért, csak elkezdtek potyogni a könnyeim” – fűzte hozzá Ördög Nóra.

„Olyan sok mindenre nem képes a tánc, nem tud gyógyszereket feltalálni, nem tud csillagokat kutatni, nem tudja lelassítani a klímaváltozást, de egy valamit mindennél jobban tud, ez pedig a férfi-nő kapcsolatának az elmesélését és az elmesélésen belüli árnyalás: üzeni nekünk azt, hogy nem biztos, hogy minden sebet be kell gyógyítani, üzeni azt, hogy milyen egy férfi és milyen egy nő közötti harmónia, vagy diszharmónia” – mondta Szente Vajk.

A produkciót mind a három zsűritag 10 ponttal jutalmazta, így Laura és Danny a maximális pontszámot zsebelte be, az idei évadban először.

„Ez volt az a tánc, amibe mindent beleadtam” – mondta T. Danny meghatódva a táncuk után.

Nektek hogy tetszett a produkció?

T. Danny és Lissák Laura: Kortárs

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet