KezdőlapBulvárTóth Gabi is megszólalt a Dancing with the Stars döntője után: ezt...

Tóth Gabi is megszólalt a Dancing with the Stars döntője után: ezt üzente volt férjének!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Gabi is megszólalt azután, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerte a Dancing with the Stars 4. évadának döntőjét. Az énekesnő a nyáron szakított férjével, nem sokkal ezután kiderült, a Fricska táncegyüttes egyik táncosával jött össze.

Szombat este tarották a Dancing with the Stars 4. évadának fináléját, amelyet Krausz Gábor és Mikes Anna nyert meg, a nézők egyrésze csalódottságát fejezte ki ezzel kapcsolatban.

Miközben javában zajlott a Dancing with the Stars, ahol a felszarvazott Krausz Gábor rótta a köröket, Tóth Gabi fricskát mutatott exférjének, és a Sztárban sztár leszek!-ben táncolt egy szerelmeset új szerelmével, Papp Bence Mátéval, a felvételt itt lehet visszanézni!

Azt nem tudni, hogy az egykori házasok milyen viszonyt ápolnak jelenleg, bár az énekesnő szerint jó viszonyban nevelik közös kislányukat, akinek egyébként ma, december 3-án van a születésnapja, az bizonyára mindenkit meglepett, hogy közösségi oldalán gratulált férjének.

„Gratulálok nektek!” – írta az énekesnő egy Instagram-storyban.Tóth Gabi az Instagramon gratulált egykori férjének – Fotó: Tóth Gabi/Instagram

Egyébként a Dancing with the Stars nagy vesztese T. Danny volt, aki a harmadik helyen végzett és könnyek között távozott a műsorból. Táncpartnere Lissák Laura szerint tánctudás alapján az énekes nyerte meg a Dancing with the Starst, csodálatos produkciójukat itt lehet visszanézni!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet