KezdőlapBulvárTóth Vera férjhez ment: ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

Tóth Vera férjhez ment: ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy miközben Tóth Gabi elválik férjétől, mert a pletykák szerint megcsalta Krausz Gábort egy táncosfiúval, éppen abban az időszakban kötötte egybe az életét Tóth Vera és Pauli Zoltán.

Tóth Vera és Pauli Zoltán augusztus elején tartották az esküvőjüket, amit már hónapokkal előtt szerveztek, ám az időjárás közbeszólt, az ítéletidő miatt kénytelenek voltak lemondani palkonyai esküvőjükről, ehelyett Tóth Gabi és Krausz Gábor közös szentendrei otthonában mondták ki a boldogító igent.

„Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk két nappal a nagy nap előtt” – nyilatkozta a Story magazinnak az énekesnő.

Férjhez ment Tóth Vera: ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő
Tóth Vera gyönyörű menyasszony volt

Elsőre Palkonyán tartották az esküvőt, ám végül az idő miatt váltaniuk kellett, ebben pedig a menyasszony menyasszonyi ruháját is tervező Benes Anita segített. Pauli Zoltán az utolsó pillanatban ért oda a helyszínre, hiszen az ételeket, italokat és az eszcájgokat is át kellett szállítania Szentendrére.

„A testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában” – mesélte Tóth Vera.

Az énekesnő férje nevét is felvette, így most Pauli-Tóth Veronikának hívják. Tóth Vera Whitney Houston egyik dalára sétált az oltár elé. A lakodalomban a retró mellett múlatós zene is szólt.

„Most már hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika vagyok, amit ugyan még furcsa kimondani, de nagyon tetszik. Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hisz így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam. Egész életemben olaszos stílusú feleségnek éreztem magam, most pedig már papírom is van róla!” – mondta Pauli-Tóth Vera.

 

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet