KezdőlapBulvárValó Világ: Gombi a tizenegyedik lakója a villának!

Való Világ: Gombi a tizenegyedik lakója a villának!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Villalakók túl vannak az első egymásra találáson, összeveszésen, viszonyaik újra és újra átalakulnak. Alekosz egyre nehezebben viseli a magányt, főleg a nőhiányt. Gigi távolságtartása után inkább Szandikánál próbálkozik, a szőkeség először megsajnálja és közelebb engedi magához, végül mégis leállítja a görög harcost. Alekosz bánatát “elsírja” Olivérnek. 

A Villában már nemcsak Éva és Olivér között feszült a viszony, hiszen összeugrottak a testvérek is: Gigi egy üveg vízzel öntötte arcon testvérét, aki viszonzásul egy vödör vizet zúdított a lányra.

Víz után azonban jött a tej. A neten voksolók ugyanis arról dönthettek, hogy Alekoszék tejivó vagy sörivó versenyt rendezzenek a Villában. A többség a tejre voksolt: Szandikáék két csoportra oszlottak. Béci és László csapata mérte össze erejét, végül kisebb-nagyobb nehézségek árán, de Béciék vitték el a pálmát.

A folytatásban Szandika csajozási tanácsokkal látta el Alekoszt, a szavai kemények voltak, de igazak. Az őszinte szőkeség kerek-perec megmondta: a lányok nem férfiasnak, hanem bolondnak tartják a Villa okostojását.

Alekosz valószínűleg elgondolkodott Szandika szavain, hiszen az udvarlás helyett inkább barátkozni kezdett: Leonidásszal zuhanyzott, a gőzben pedig a közös görög ismerősökről dumáltak.

Természetesen a Villába is megérkezett a Mikulás, az interneten voksolók Lászlót választották a nagyszakállúnak. Küldetését ugyan nehezen, de tudta teljesíteni.

Közben megérkeztek a stúdióba a Szépfiúk is, és ezzel kezdetét vette a tizenegyedik beszavazóshow: ma este egy csodás pasi lepi meg a Villalányait.

Sanya, Jerzy és Gombi bemutatkozó kisfilmjei után a srácok kortesbeszédei következtek. A Villalakók többsége Sanyával és Jerzyvel élne együtt.

Felfokozódott a hangulat a stúdióban, Lilu és Balázs a Szépfiúkat faggatta, majd nem sokkal később lezárták a szavazást. A srácok jól érezték magukat, mindhárman szívesen élnének Zsófiékkal, a szerencsés azonban Gombi lett, ő lesz tehát a tizenegyedik lakója a Villának.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet