KezdőlapBulvárValó Világ: László "Borisz" a hetedik Villalakó

Való Világ: László “Borisz” a hetedik Villalakó

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ma este Lilu egyedül köszöntötte a nézőket, mint mondta a srácok igazoltan maradtak távol: Buci színpadon van, Balázs pedig fodrászhoz ment. A folytatásban felidéztük a tegnapi nap „naiv” történéseit és megismerhettük a legújabb jelölteket, a Dokikat. 

A bemutatkozó filmek után, felidéztük a Villában történteket, elsőként szemtanúi lehettünk Alekosz megviccelésének. Olivér volt a segítségünkre, aki önállósította magát és rábeszélte a lányokat, pontosabban Évát, hogy környékezze meg Alekoszt. Az izgalmas éjszaka után a lakók reggel nem is vágytak másra csak egy jó kis rántottára, ki gondolta volna, hogy pont a tűzhely használata okoz majd nekik nehézséget. Estére a Villalakókhoz megérkezett legújabb társuk, a mindig mosolygós naiva, Zsófi.

Ezután kezdetét vette a hatodik beszavazó show, Lilu bemutatta a három Dokit: Dianát, Józsefet és Lászlót. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.

A rövid szünet után a három jelölt kisfilmjével folytatódott a ValóVilág 4. beszavazóshow-ja. A jogarjáték előtt a szavazás állását megismerhették a “főszereplők”, a Dokik is, nézők pedig a jogarjátéknak köszönhetően a jelöltek egy-egy kínos történetét. Az ereményhirdetés előtt a Villalakók véleményét is kikérte Lilu, a többség Józseffel élne együtt. A nézők Lászlóra voksoltak, így ő költözik hatodikként a Villába.

A nézők szavazatai alapján László költözhetett be a Villába!

Forrás: Való Világ

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet