KezdőlapBulvárValó Világ: Olivér megy párbajozni!

Való Világ: Olivér megy párbajozni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a Villa vagányára, így Olivér lett a ValóVilág 4 második kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.

Megkezdődött a második Kiválasztás: a ValóVilág 4 első kiválasztottja Éva volt, a Törtető lányt hatan jelölték meg. Éva Leonidászt hívta ki Párbajra, amit végül a szőkeség megnyert, így visszatérhetett a villába. Ezért Éva most védettséget élvez, tehát őt ma nem jelölhetik meg a többiek!

Stohl András miután tájékoztatta a lakókat az esti eseményekről, feladatot adott Gombinak, Olivérnek és Alekosznak. A Szépfiúnak a bőröndöt, Alekoszéknak pedig a kiszavazó táblát kellett behozniuk a raktárból. Miután mindenki visszatért a nappaliba, Stohl András ismertette a Kiválasztás szabályait. A Villalakók ezt követően egy-egy papírlapra felírták a számukra legellenszenvesebb személy nevét, akivel a jövőben nem szeretnének együtt élni.

A folytatásban felidéztek néhány kevésbé kellemes emléket, amiből kiderült, hogy hol feszülnek a legnagyobb ellentétek a társaságban, hogy mik voltak idáig a legjelentősebb konfliktusok.

A sort Éva kezdte, a Törtető lányt a párbaj utáni fogadtatásáról kérdeztük. A Villalakók többsége ugyanis Leonidászt várta vissza, a görög srác helyett azonban Éva tért vissza.

Éva állandó feszültségforrásnak számít a Villában. Az elmúlt napokban Gombival és Olivérrel volt a legtöbb konfliktusa. A két srác még mindig haragszik a szőkeségre.

Természetesen Éva mellett Olivérnek sem maradtak ki a viták a Villabeli életéből. Zsuzsival például a tettlegességig fajult a viszonya, melynek következtében a Bombanőt kizárták a Villából.

Anikó és Alekosz balhéja is bekerült a legjelentősebb konfliktusok közé. Anikó azt állította, hogy a Villa okostojása durván meglökte Őt.

Alekosz az összes lányt megkörnyékezte a Villában, talán a legnagyobb hatással mégis Gina volt rá. A görög harcos viselkedése egyelőre sem Ginát, sem a férjét nem zavarja.

Eddig csak visszautasítást kapott Alekosz a Villában, sem Gigi, sem Zsófi, sem Szandika, de még Ildi sem engedett a görög harcosnak. A lányok őszintén elmondták véleményüket a Villa okostojásáról…

Hazavágynak a Villalakók: Szandika, Gombi és Anikó is többször kifejtették már szívesen elhagynák a Villát, videónkból kiderül, vajon Szandikáék hogyan érzik most magukat luxusbörtönükben.

Rövid szünet után megkezdődött a Kiválasztás.

A Villalakók közül Éva voksolt először, László tette a kiválasztó jelet. Olivér Évát küldené párbajozni, de nem teheti, ezért Zsófit jelölte meg, Gina Olivért tartotta a legellenszenvesebbnek, így Őt jelölte meg. Alekosztól kapta első kiválasztó jelét Anikó, a folytatásban Anikó Alekoszt ajándékozta meg egy jellel. Egyelőre a jelöltek közül senki sem kapott még egynél több jelölést. László állt a táblához, a Villa dokijától kapta meg második jelét Olivér. Ildikó, a Villa legfrissebb lakója Szandikát ajándékozta meg egy jellel. Szandika Ildikót küldené párbajra. Béci is Ildit jelölte, Jerzy következett, Ő Zsófira voksolt. Eddig Zsófinak, Ildinek és Olivérnek is két-két jelölése van. Gombi Jerzyvel mérné össze erejét, Gigi választottja Ildikó lett, így egyelőre ő vezet. Kristóftól kapta harmadik jelét Olivér, a negyediket pedig Zsófitól gyűjtötte be.

A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Olivér legyen a ValóVilág 4 második kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.

Forrás: Való Világ

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet