KezdőlapBulvárValó Világ: Zsuzsi költözött be a Villába!

Való Világ: Zsuzsi költözött be a Villába!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Szépfiúk beszavazása nagyobb port kavart, mint amire a lakók számítottak. A legkevésbé szimpatikus Gombi érkezett meg a Villába, Szandika azonnal hátat fordított neki, és fájt a szíve Jerzy miatt. De a kékszemű szépfiú nem felejtődött el, egy nappal Gombi után megérkezett a Villába, a Plasztik cica annyira örült, hogy Jerzy nyakába ugrott és el sem akarta engedni.

A lakók nem tudnak mit kezdeni Gombival, aki minden edzéshez alkalmasnak látszó eszközzel súlyzózik, mellet csinál magának narancsokkal, és fekvőtámaszozik a kanapé segítségével. A lányok „barátnőjüknek” tartják a vetkőzős fiút, Olivér pedig azonnal megcélozta egy átveréssel. Azt mondta neki, hogy kapott egy feladatot, miszerint pelenkában kell táncolnia a lányoknak. Gombi el is hitte, hogy számára ez egy küldetés, gondolkodás nélkül végrehajtotta a feladatot, de nem aratott túl nagy sikert vele. Később Gombi a fejére húzta a pelenkát és vonatozni kezdett Szandika és Éva közreműködésével. Olivér a sikeres szivatás után összepacsizott a többiekkel a kertben. Szandika szerint a „külcsíny” alapján négyes alát ér nála Gombi, a belbecs viszont csak egyes alá.

A Villalakók túl sok csúnya szót ejtenek ki egy nap alatt, ezért azt a feladatot kapták, hogy káromkodásmentes napot kell tartaniuk. A feladatot Szandika felügyelte, aki megszegte a szabályt, büntetést kapott. Leonidasznak a száját fűszeres krémmel kellett bekenni, Szandika wasabit evett, mert a „hülye” szó miatt is büntetés járt. Gigi, Éva és Laci sem kerülhette el a sorsát. Gombi száját vörös rúzzsal festették be a lányok. Szandika rosszabbul járt, neki chiliszósszal kellett bevonnia plasztikajkait.

A lakók között nő a feszültség, de nem mindenki mondja egyenesen a másik szemébe, amit gondol, ezért leveleket kellett írniuk egymásnak név nélkül. Egyedül Alekosz írta alá Zsófinak címzett véleményét, ami nem volt éppen hízelgő. Színésznőnek tartja Zsófit, a szőke lány ki is borult azon a vádon, hogy egy őszinte megnyilvánulása sem volt még eddig a Villában. A kanapén folytatódott kettejük beszélgetése, a Naiva elsírta magát, de az Okostojás a könnyeket is színészkedésnek vélte, majd bevallotta, hogy le akart feküdni Zsófival, de már nem így érez.

Kedd este a lakók megtudták, hogy érkezik hozzájuk egy újabb beköltöző, aminek Olivér nem annyira örült, pedig még nem is tudta, ki érkezik. Jerzyt Szandika szinte összeroppantotta, miután belépett a Villába, de amint kiszabadult a Plasztik cica karmai közül, Jerzy felszólította Gombit, hogy mostantól két lépés távolságot fog tartani tőle. Végül Olivér is kinyilvánította pozitív véleményét az új lakó felé. Stohl András és Balázs élőben kérdezte meg a két Szépfiút, hogy megoldódott-e már a kettejük közti feszültség. Gombi nyitott lenne a beszélgetésre, Jerzy azonban egyelőre elutasító.

Megérkeztek a stúdióba a Bombanők, Kata, Zsuzsi és Adrienn.

Mielőtt Olivér nekiesett Évának, faggatni kezdte Jerzyt, hogy látszik-e az adásból, mennyire szerelmes az asszonykájába. A Szépfiú azonban elzárkózott, mert megszegné a szabályokat, Éva pedig egyenesen felkapta a vizet ezen a vallatáson. Így indult a szócsata kettejük között, Olivér durva szavakkal illette a Törtető lányt. Még Alekosz is kiábrándult a barátjából, Olivérből, olyan agresszíven bánt Évával. Béci csitította a Vagányt, és arra kérte, hogy gondolja meg kétszer, mit mond, mert ez nagyon súlyos volt.

A stúdióban ismét a Bombanőké a főszerep, először Kata mutatkozott be, aki saját bevallása szerint nem jön ki a hetero fiúkkal. Zsuzsi sztriptíztáncosnő és modell, aki imádja, ha bámulják, de nem tartja magát cicababának, hanem laza, „jófej” csajnak. Adrienn sem áll messze az erotikától, két szexmagazint is szerkeszt, és szívesen pózol a fotósok előtt. Számára nagyon fontos a szex, ezért aggódik, hogy mi lesz vele, ha a Villában nem tudja kielégíteni a vágyait. Sokat foglalkozik a külsejével, ezért háromnaponta jár fodrászhoz, és rákattant a plasztikai sebészetre is.

22 óra 45 perc: Visszatértek a stúdióba a Bombanők, valamint a műsorvezetők, Stohl András és Sebestyén Balázs.A kortesbeszédek alatt Kata botrányos percekkel kecsegtette a nézőket, Zsuzsi apokaliptikus pillanatokat ígért a nézőknek, annak ellenére, hogy nagyon küzdött a hosszú szó kimondásával. Adrienn viszont nem kertelt, azt mondta, becsempész egy kis erotikát a Villába, ha rá szavaznak a nézők.

Zsuzsi költözhet be a ValóVillába! Szandika azt ígérte, hogy egy vödör vízzel várja a beköltöző Bombanőt, Zsuzsit. Gombi viszont csillogó vasutas egyenruhában fogadta a fekete szupercsajt. De hogy hogyan sikerül a chippendale bemutató, az csak  a csütörtök esti összefoglalóból derül ki!

A hétfő esti beszavazó show főszereplői a Házaspárok!

Forrás: Való Világ

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet