Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Depresszió

Elkészült a Depresszió új videoklipje. A „Megyek előre” című dalhoz Zettisch Tamás készített felvételeket a Zenekar eddigi legsikeresebb turnéjának több állomásán.

A 60.000 látogatót vonzó Lemezbemutató Turné 2012-es koncertjei előtt, alatt és után zajló eseményeket örökíti meg a Vízválasztó című album harmadik videoklipje, ami ide kattintva látható:

Március 9-én indul a „Megyek előre Turné 2013. Tavasz”, méghozzá egy nagyszabású nyíregyházi bulival, ahol a Tankcsapdával és az Alvin és a mókusokkal ad közös koncertet a Depresszió.

Ezt követően, 03.15-én Sopronban és 16-án, Székesfehérváron lehet még együtt elcsípni a Depresszió-Alvin duót. Egy 03.23-i önálló tatabányai buli után, Április 6-án, Dombóváron, 12-én, Békéscsabán és 13-án a szolnoki Metal Ligeten a Roaddal játszik együtt a csapat.

A turnézáró bulira, a PeCsa Music Hallban kerül sor, amiről az alábbiakat mondta el Halász Feri énekes, gitáros:

„Régóta nem volt már olyan nagyszabású önálló koncertünk Budapesten, mint amilyen április 20-án lesz. Brutális hang és fénytechnikával, valamint extra hosszú műsorral készülünk erre a speciális eseményre, aminek hangját rögzítjük is. Fontosnak tartom kiemelni, hogy minden fellépésünket nagyon komolyan vesszük, de egy ekkora koncerten még több lehetőségünk van arra, hogy technikailag és a műsor szempontjából is extra produkciót tudjunk nyújtani.”

Egy ideig újra négyes felállásban koncertezik a 2009-ben öttagúvá bővült zenekar, amiről a következőket mondták:

Egy ideig sajnos nem tud velünk tartani a samplerekért és vokálokért felelős Pálffy (SODA) Miklós, ugyanis halaszthatatlan derékműtéten esett át a napokban. A beavatkozást követő lábadozás és utókezelések után, várhatóan április körül csatlakozik majd hozzánk. Sodával teljes egyetértésben úgy döntöttünk, hogy ettől függetlenül nem halasztjuk el a tavaszi turnét, hiszen a közönség is, és Mi is nagyon várjuk már a bulikat, és mivel 9 éven át négyes felállásban zenéltünk, ezért így is minőségi koncertekre számíthatnak tőlünk.

További hír a csapattal kapcsolatban, hogy saját márkát mutatnak be a napokban. Depresszió Official Merchandise néven, március 4-től kaphatók a zenekar által tervezett ruházati és egyéb termékek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!