KezdőlapBulvárZeneElkészült Gájer Bálint első videoklipje

Elkészült Gájer Bálint első videoklipje

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gájer Bálint “Értem jött a nyár” című debütáló szólódala egy igazi laza, dallamos nyári sláger. A felvételhez forgatott klip rendezője, Csapó Ádám ezt az érzést álmodta filmre, amikor elkészítette a hozzá tartozó videót. “A nyár a könnyed flörtök, vidám vízparti kalandok ideje. Csinos lányok, színes koktélok és stílusosan egy pink Cadillac voltak a legfontosabb kellékek” – meséli az énekes.

gajer-balint-werk-8

A vadonatúj videoklipben szerepet kapott a Group ‘N’ Swing zenekarból Bálint csinos partnere, Mihályi Réka is, akivel az énekes évek óta szoros baráti kapcsolatot ápol. Réka támogatja Bálint önálló karrierjét, így örömmel mondott igent a lemezen való vokálozás mellett arra is, hogy szerepeljen a klipben, ezzel pedig ő is részese lett a The Voice című tehetségkutató műsorban feltűnt énekes legelső szólófelvételének.

Gájer Bálint több mint egy évtizedes szakmai múlttal a háta mögött tűnt fel 2012-ben a TV2 tehetségkutatójának színpadán. A műsor fináléja óta a művész a szólókarrierjére koncentrál, és a folyamatos fellépések mellett elkészítette első szólófelvételét “Értem jött a nyár” címmel.

gajer-balint-werk-1

A jó kedélyű dalszöveg és a vidám zenei alap együttese teszi harmonikussá ezt a fülbemászó nyári slágert. Az újdonság szerzője Lőrincz Ádám, akivel Bálint már évek óta dolgozik együtt, a szöveget pedig Orbán Tamás írta. Az “Értem jött a nyár” című szerzemény Bálint saját életéről szól, és ezzel egy olyan oldalát mutatja meg a közönségnek, amelyet a The Voice-ban nem fedett fel.

Az új klip augusztus 1-jén debütált a Neon.hu oldalon, illetve az online premiert követően elérhetővé válik a YouTube-on. Gájer Bálint legelső szólófelvétele tehát készen áll arra, hogy megkezdje hódító útját országszerte…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet