KezdőlapBulvárZeneInduljon a hétvége Bogi új dalával, a "Feels So Right"-tal!

Induljon a hétvége Bogi új dalával, a “Feels So Right”-tal!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 17 éves győri cukiság, Bogi új klipje épp hogy csak nyilvánosságra került, de máris nagy népszerűségnek örvend!

bogi-feelsoright

Az énekesnőt év elején „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség, mely A Dal 2014 döntőjéig jutott. Bár végül nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovízión, a felvétel osztatlan sikert aratott, és az idei év egyik legnagyobb slágere lett, mely meghódított minden lehetséges slágerlistát. Azóta szorgosan telik a szünidő: a soproni VOLT Fesztiválon találkozott „kolléganőjével”, Birdy-vel és gőzerővel dolgozik bemutatkozó albumán, miközben rengeteg fellépésén időről időre meglepődik, mennyire szereti dalait a közönség.

Most, bő fél évvel a „We All” után pedig végre itt a folytatás, a „Feels So Right”, mely ismét tükrözi Bogi vidám zenei világát és pozitív személyiségét.

A mezítlábas-farmeros fellépéseiről is ismert énekesnő dalához készült klip is épp ezt a felhőtlen vidámságot mutatja be: házibuli egy modern hippi tanyán, sok-sok tánc, virágok és selfie-k.

A single megjelenéshez pedig egy különleges együttműködés is köthető: Bogi májusban az InStyle magazinban szerepelt és a fotók olyan csodásan sikerültek, hogy a kislemez borítója is az egyik bohém fonatos fénykép lett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet