Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

KnollGabi

Knoll Gabi – az Egy Másik Zenekar énekesnője – gondolt egyet, és egy borozgatós éjszaka után megírta ByeAlex “Kedvesem” című eurovíziós dalának angol szövegét, csak úgy, kedvtelésből. Majd webkamerájával rögzítette, ahogyan előadja, és feltette a YouTube-ra.

Ez a verzió azóta (az elmúlt három napban) önálló életre kelt, az embereket megérintette az érzelmes angol szöveg és különleges előadásmód. És Magyarország végre Knoll Gabira (is) figyel! Mi eddig is tudtuk, hogy az Egy Másik Zenekar pöttöm frontembere egy Isten adta tehetség, az alábbi klipeket már mutattam is nektek korábban:

A 2009-ben alakult formáció először öt férfit számlált, de 2011-es csatlakozásával a még csak 21 éves pöttöm energiabomba, Knoll Gabi tette teljessé ezt a sokoldalú zenekart.

A banda igazán színes: Gabi tündöklő tehetségével mindenki figyelmét vonzza, Cseh István szólógitáros 2012-ben Prima-díjat vehetett át, Bartalos Jenő pedig, bár első ránézésre egy visszafogott üzletember benyomását kelti, amint gitárt ragad, hogy megírja dalaikat, szabadjára engedi határtalan fantáziáját és az emberi elme legmélyebb bugyraiba ugrik fejest emlékezetes szövegivel és fülbemászó dallamaival. Bemutatkozó számuk, a „Jó reggelt, Élet!” tökéletesen egyensúlyozott a pop és az underground határán, felkeltve ezzel a közönség érdeklődését.

Legújabb daluk szintén Jenő fejéből pattant ki. A „Katatón Dal”-t beválasztották a 2013-as A Dal című műsorba. Bár a zenekart végül visszaléptették, mondván vadonatúj daluk mégsem volt elég új, a tagokat ez nem állította meg, koncerteznek, új dalokat írnak, szépen menetelnek előre. Hajrá, Egy Másik Zenekar!

Jó reggelt, Élet!

Katatón Dal


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!