Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szerelem, bűntény, összetört szívek első kézből a Class FM-en. Vágó Piros műsorában debütál Zséda ötödik albumának újdonsága. A Más Világ című dal formabontó elemekkel fűszerezi az énekesnőtől megszokott nőies eleganciát.

A Class FM most sem hagyja exkluzív újdonságok nélkül hallgatóit. Elsőként találkozhat Zséda Más Világ című új dalával, aki a leghallgatottabb frekvenciára kapcsolva Vágó Pirossal tölti a délutánt. A szerelmi ballada az aranytorkú énekesnő októberben megjelenő albumának legfrissebb szerzeményeként debütál.

„Éreztem már én is, biztosan sokan mások is, amikor egy szerelem váratlanul véget ér, amikor az ember szíve apró darabokra törik, mint egy porcelán váza és mikor megpróbálják összeragasztani, már nem lesz ugyanaz többé, a lélekben meghal valami és ami azután jön talán egy másik élet már. Erről az érzésrő szól a Más Világ című dal, de nem hétköznapi módon megfogalmazva, minden eddiginél mélyebben, szebben mondja el egy eltört szív történetét.  Nyomozás van, bűntény van, csak gyilkosság nem történt. Vagy mégis? Döntse el, Kedves Hallgató! Ez a dal különleges helyen van a szívemben.” mondta a Más Világ című daláról Zséda.

Vágó Pirost lenyűgözi Zséda kiforrottsága, zeneileg és nőként egyaránt. Megtisztelőnek tartja, hogy ő mutathatja meg a hallgatóknak elsőként a Más Világot.

„Nagyon örülök, hogy rengeteg újdonságot juttatunk el nap, mint nap a Class FM hallgatókhoz, az pedig különösen jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen szuper dalt én mutathatok be. Főleg, hogy nagy rajongója vagyok Zsédának, számomra ő az abszolút nő, csupa nagybetűvel. Az élet minden területén magabiztosságot sugároz és akármilyen témához is nyúljon, mindig zseniális dalok születnek. A Más Világ Zsédás, de mégis valami új. Bárki erőt meríthet belőle, hiszen kortól függetlenül érheti az embert szerelmi bánat. Tiniként volt, hogy én is szenvedtem a csalódásoktól, de ezek valahol mind egy folyamat részei, amelyekből tanulhatunk.” – árulta el a Class Délután népszerű műsorvezetője.

Zséda Más Világ rádiós premier augusztus 30-án délután 16 és 17 óra között a Class FM –en!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!