KezdőlapÉletmód2023 májusa a 3-as szám energiájával segít abban, hogy megvalósítsuk mindazt, ami...

2023 májusa a 3-as szám energiájával segít abban, hogy megvalósítsuk mindazt, ami örömet okoz!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tartozunk annyival saját magunknak, hogy örömmel és lelkesedéssel éljük az életünket, hogy kapcsolódunk az univerzális energiához, és figyelünk a legbensőbb énünkre!

2023 májusa egy erős univerzális rezgéssel rendelkező hónap, a 3-as szám uralma alatt áll, éppen ezért sok minden, amit el szerettünk volna érni, most teljesülni fog.

Május az év ötödik hónapja, de a 3-as szám rezgése határozza meg. Ez egy egyszerű számításból kiderül: 5 (május hónap) + 2 +0+2+3 (az év) = 5 + 7 = 12. 12 = 1+2 = 3. A 3-as a numerológia szerint kreatív energia és optimizmus jele – írja a Filantropikum.com.

A 3 önmagában is különleges, isteni rezgést hordoz, és a valaha volt egyik legerősebb számnak számít. Hozzá tartozik az evolúció, a tökéletesedés, a dolgok lezárása, az élet körforgása, a születés-élet-halál, valamint az elme-test-lélek szoros kapcsolata is.

A 3-as szám dinamikus, lendületes és optimizmussal teli, egy kis reménnyel tölt el bennünket, de egyben egy nagy adag kreativitással is. A május nem a legjobb alkalom arra, hogy hátradőljünk, és tétlenül szemléljük a dolgokat.

A 3-as a hármasság, magának a teremtésnek a száma, a kíváncsiság szelleme tölti fel, ezért ebben a hónapban a találékonyság, a kreativitás fog dominálni. Amiről eddig csak álmodoztunk, most valóra válhat.

A 3-as azt is jelöli, hogy képesek vagyunk magasabb intelligenciához kapcsolódni, és képesek vagyunk az univerzális tudásból, bölcsességből és bőségből többet kiaknázni. A szám energiája segít abban, hogy az intuíciónknak köszönhetően minél jobban és hitelesebben ki tudjuk fejezni magunkat.

A 3-as energiája érzelmileg érzékenyebbé tesz bennünket a körülöttünk lévőkkel szemben, jobban elköteleződünk az általunk képviselt célok és értékek mellett. Boldognak, elégedettnek és kiteljesedettnek fogjuk érezni magunkat.

Minden eddiginél könnyebb szívvel, kipihenten és örömtelien horgonyozunk le olyan dolgokban, amelyek egykor elérhetetlennek tűntek. Szellemi lények vagyunk, akik emberi tapasztalatokon mennek keresztül – ez a mottó ebben a hónapban.

A 3-as számnak olyan rezgése van, amely inspirál és felemel bennünket, ezért itt az ideje, hogy foglalkozzunk mindennel, amit eddig halogattunk. Megoldást fogunk találni néhány régebbi problémára, legyen az egészségügyi vagy érzelmi. Ebben az időszakban olyan új ötletek vagy elképzelések vezetnek bennünket, amelyek megváltoztathatják az életünket a közeljövőben.

De az is lehet, hogy úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk/felgyorsítjuk az életünket azáltal, hogy határozottan és elszántan hozunk meg döntéseket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet