Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Néhány ötlet arra vonatkozóan, hogyan fésüljük a hajunkat, hogyha sapkát vagy kalapot viselünk!

3 frizura, amit sapkával vagy kalappal is kényelmesen viselhetsz
Fotó: Pixabay.com

A lapos, tartás nélküli haj, az egyik legnagyobb probléma, mellyel szembesülünk akkor, ha kalapot vagy sapkát viselünk a hideg, téli napokon.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a meleg téli kiegészítőkről, hiszen van néhány fésülködési tipp, mely nagyon jól összeegyeztethető a kalappal és sapkával egyaránt.

Befonott haj – a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb hajviselet akkor, ha fejfedőt szándékozunk használni. Ilyenkor a fonatot hátul, a fej alsó részéhez közel készítsük el, hogy ne csússzon fel a sapka a fejünkön. Elkészítése egyszerű és alig egy percet vesz igénybe.

Laza fürtök – nagyon jól állnak egy kalap vagy sapka használata esetén. Ugyanakkor szép kontúrt biztosít az arcunknak, és elkészítéséhez egy sütővasra és néhány percre van szükségünk.

A haj két fonatba való fésülése – jó választás, a sapka vagy kalap mellé, főleg szeles időjárás esetén. A két, hármas fonat elkészítése alig veszi igénybe néhány percünket a készülődés során, cserébe viszont fiatalos és modern külsőt kölcsönöz számunkra.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!