Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mi az első dolog, amit megfigyelsz egy emberen? Milyen gyakran hallgatsz a megérzéseidre?

4 jel, ami szerint a tudatod és nem a szíved határozza meg az életed!

A legtöbb ember meg van győződve arról, hogy az elméje határozza meg az életét. Olvasd el a következő állításokat, ha igazak rád, akkor az elméd kontrollálja az életed, ha nem igazak, akkor a szíved irányít.

1. Ha ítélkezel mások felett

Ha találkozol valakivel, és az a gondolatod támad, hogy “jobban is öltözködhetne”, akkor az életedet az elméd irányítja. A szíved a pozitív dolgokat vette volna észre elsőként a másik emberen.

2. Ha állandó stresszben élsz

Mivel az agyad szinte mindent elemez, mindent összehasonlít, és ennek fényében sosem tud teljesen megnyugodni, mindig csak stresszel. A szív viszont kapcsolatban van az Univerzum erőivel, így tudja, hogy nincs mitől félnie.

3. Ha azonosulsz a testeddel

Ha nem úgy nézel ki, mint egy modell, akkor nem vagy megelégedve magaddal. Amit látsz, azt tekinted a realitásnak. A szíved viszont tudja, hogy belül milyen ember vagy, és hogy a külcsínnél fontosabbak a belső értékek.

4. Ha úgy érzed, hogy egy ördögi körbe kerültél

Ha úgy érzed, hogy mindig ugyanabba a hibába esel, és nem tudsz kikeveredni ebből az ördögi körből, akkor egyértelmű, hogy az elméd esett csapdába. Ha viszont szívvel-lélekkel közelíted meg a dolgot, akkor olyan erőtartalékokat tudsz aktiválni, amelyeknek köszönhetően minden nehéz helyzetből megtalálod a kiutat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!