Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Soha nem értettem, hogy miért kell olyan nagy dolgot csinálni a ráncosodásból. Ez egy természetes dolog, a korral jár. Azonban, amikor megláttam a tükörben az első szarkalábakat, teljes mértékben eluralkodott rajtam a pánik. Mielőtt a boltba rohantam volna ránctalanítókrémért, gondoltam, kipróbálom a barátnőm által is használt csodaszert.

5 évet fiatalodhatsz, ha kipróbálod ezt a természetes ránctalanítót!

Alig egy hét telt el, és nem hittem a szememnek. Azóta már újra mosolyogva nézek bele a tükörbe, hiszen az arcom valósággal kisimult. Ne költs drága, csodákat ígérő kozmetikumokra, inkább próbáld ki ezt a házilag készített krémet. Ha nem is hiszel elsőre benne, egy próbát megér. Semmit nem veszítesz vele, az biztos.

Az életkor előrehaladtával a bőrünk 3 természetes folyamaton megy át, melynek következtében kialakulnak a ráncaink.

1. a bőrsejtek lassabban osztódnak, így a bőrünk megszürkül, és kivékonyodik;

2. csökken a faggyúmirigy termelés, kevesebb elasztin termelődik, ezért bőrünk hamarabb kiszárad, rugalmatlanná válik;

3. a bőr legalsó rétege meglazul, ezért az egész szerkezet elveszíti rugalmasságát.

A korai ráncosodás elkerülése érdekében használjunk fényvédő krémet, fogyasszunk antioxidánsban gazdag élelmiszereket, hidratáljunk kívülről és belülről is. Kerüljük a szervezetünket károsító anyagokat, ne dohányozzunk, és ne fogyasszunk túl sok kávét vagy alkoholt. A cigarettafüst az egyik legnagyobb ellensége az arcbőrnek.

Az alábbiakban egy UV-hatással rendelkező bőrvédő krémet mutatunk. Könnyen elkészíthető, használata minden nőnek ajánlott. Megszünteti a szem alatti táskásodást, visszaállítja a normális faggyútermelődést, antioxidáns-, és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Csupán 3 összetevőre lesz szükségünk hozzá: E-vitaminra, kakukkfű illóolajra, és kókuszolajra. A kókuszolaj hidratáló hatással, a kakukkfű illóolaj gyulladáscsökkentő, és antioxidáns hatással rendelkezik.

Hozzávalók:

  • 2 db. E-vitamin kapszula,
  • 2 csepp kakukkfű illóolaj,
  • 1 teáskanál kókuszolaj.

Alkalmazás: keverjük el ezt a három összetevőt, és masszírozzuk át vele az arcbőrünk. A szem alatti területet se hagyjuk ki. Mivel a kakukkfű illóolaj irritációt válthat ki az allergiára hajlamos személyeknél, ezért először teszteljük a keveréket a kézfejünkön egy kis területen.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!