KezdőlapÉletmód6 dolog, amiről egy nőnek sem szabad lemondani a férfiak kedvéért!

6 dolog, amiről egy nőnek sem szabad lemondani a férfiak kedvéért!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha egy nő kapcsolatot létesít egy férfival, hajlamos megváltozni, pedig a pszichológusok szerint inkább az elfogadásra kellene a hangsúlyt fektetni, nem pedig a változásra, főként ha az a személyiség valamilyen szintű feladását is eredményezi.

6 dolog, amiről egy nőnek sem szabad lemondani a férfiak kedvéért!

A szerelmi kapcsolatok a kölcsönös szerelmen, a tiszteleten, az őszinteségen és az elfogadáson kell alapuljanak.

Most következzenek azok a dolgok, amelyeket a nőknek sosem lenne szabad feladniuk egy férfi kedvéért sem!

1. Identitás

Minden nő egyedi, amit bátran vállalni kell, mert csak így lehet kivívni egy férfi tiszteletét. Az a nő, aki nem marad hiteles önmagához, azt nem fogja egy férfi sem megbecsülni.

2. Család

Egy család és annak tagja sem tökéletes, amit minden férfinak meg kell értenie, és el kell fogadnia. Törekedni kell a családi kompromisszumokra, mert anélkül lehetetlen a közös élet kialakítása.3. Barátok

Egy nőnek sosem szabad lemondania, elfelejteni a barátait, csak azért, mert megismerkedett egy férfival. Nem szabad feláldozni a barátságot csak azért, mert valaki azt mondja, hogy ő értékesebb ember, mint mások.

4. Értékek, elvek

Egy nő attól értékes, hogy kitart az elvei mellett, amit a férfinak is mindenképp tiszteletben kell tartania. Ha feladod az elveidet, akkor megtagadod önmagadat, ami soha nem vezet jóra.

5. Önbecsülés

Egy párkapcsolat csak abban az esetben tud megfelelően működni, ha mindkét fél önbecsülése rendben van. Ha a párod folyamatosan minősít, megaláz, akkor a sarkadra kell állnod, mert ha nem teszed, az önbecsülésed, önbizalmad csorbát szenved, és az életed kilátástalan helyzetbe kerül.

6. Boldogság

Ha lemondasz a boldogságról, és elengeded azt a férfit, akit szeretsz, akkor mi marad az életedben? A boldogságért meg kell küzdeni, azt nem adják ingyen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet