Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A legtöbb ember a tudta nélkül álmodik olyan dolgokról, amelyek nem mások, mint figyelmeztető jelzések. Most azt fogjuk elmondani, hogy miként ismerheted fel ezen figyelmeztető álmokat, és ezek az álomképek mire vonatkoznak, mit jelentenek.

9 álomkép, ami akár figyelmeztetés is lehet a tudatalattidból

Amennyiben például a házastársad, párod jelenik meg álmodban, akkor az a kapcsolatotok mélységére, minőségére vonatkozik. Ha kellemes az álom a pároddal, akkor boldogok vagytok, ha viszont veszekedtek, akkor javítanotok kell a viszonyon.

Ugyanez a helyzet, ha gyerekkel álmodsz: ha gyerek mosolyog, jókedvű, akkor bátran gondolkozhatsz a családalapításon, vagy, ha már van gyereked, akkor ne aggódj érte, mert jól van. Ha viszont a gyerek rosszkedvű, beteg, akkor jól gondold meg a dolgokat, hogy elérkezett-e az idő gyerekvállalásra, vagy a meglévő gyerekedre kellen-e jobban odafigyelned.

Most lássuk, mit jeleznek előre, ha a következő tárgyakról álmodsz!

1. Tükör: figyelembe kell venned az intim vágyaidat, és a beteljesületlen lelki igényeidet, mert csak így tudsz kiegyensúlyozott életet élni.

2. Iroda, munkahely: ha erről álmodsz, akkor az azt jelenti, hogy hamarosan veszélybe kerülhet az állásod, mert konkurenciára találsz.

3. Saját lakás, ház: ha ezzel kapcsolatban álmodsz, akkor valami miatt nem érzed jól magad otthon, ezért változtatnod kell.

4. Gyertya: szükséged van egy jótanácsra, és védelemre. Ezt hozza el számodra a gyertya fénye, tehát ne add fel a reményt.

5. Ékszerek: ha valamilyen különleges ékszerről álmodsz, akkor az azt jelenti, hogy valamit adnod kell, ahhoz, hogy kapj.

6. Erdő: a jövőd eléggé bizonytalan, meg kell találnod az utat, amely végén ott van az egyensúly, és a siker.

7. Mérleg: a dolgok kicsúszhatnak a kezeid közül, ezért légy nagyon figyelmes és elővigyázatos minden tekintetben.

8. Lépcső: tegyél meg mindent, hogy változtatni tudj a jelenlegi életeden, mert ha nem sikerül, akkor nem tudod megvalósítani az álmaidat.

9. Kulcs: szükséged van egy olyan emberre, aki segít megoldani azokat a dolgokat, amelyekhez te nem értesz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!