KezdőlapÉletmódDivatA 9 legjobb hajszín 60 év feletti nőknek, amitől fiatalosak és gyönyörűek...

A 9 legjobb hajszín 60 év feletti nőknek, amitől fiatalosak és gyönyörűek lesznek!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A megfelelő hajszín kiválasztása kulcsfontosságú, különösen 60 éves kor felett. A jól kiválasztott szín magabiztosabbá tehet, és fiatalos, stílusos megjelenést biztosít. Ráadásul a lágyabb árnyalatok minimalizálhatják a finom vonalakat és ráncokat is.

Ugyanakkor a megfelelő hajszín megtalálása érzelmi szempontból is fontos lehet, és segíthet, hogy könnyebben elfogadjuk az öregedéssel járó változásokat. Az alábbiakban megismerheted a 9 legjobb hajszínt, amit a 60 feletti nők választhatnak.

9. Több dimenziós hatású szőkésbarna haj

A szőke és barna tincsek váltakozása nemcsak stílusos, de többdimenziós hatást is kelt az erős kontraszt segítségével a két árnyalat között. Ráadásul ez a stílus a felül világosabb és az alatta lévő sötétebb tincsekkel nagyszerűen elfedi az ősz hajszálakat, és kifinomult megjelenést biztosít.

8. Karamell balayage

A balayage egy hajfestési technika, ami kíméletesebb és egyben természetesebb hatást is kelt. A karamell árnyalatok pedig melegségükkel mélységet és élénkséget kölcsönöznek a hajnak. A megjelenés fokozásához érdemes megfontolni az enyhe hullámosítást vagy göndörítést is, ami egy kis játékosságot visz a frizurába, és a gondtalan, tengerparti napok érzését adja vissza.7. Sötét bíborvörös

A sötét bíbor egy feltűnő és merész vörös árnyalat, amely titokzatosságot és kifinomultságot kölcsönöz a megjelenésednek. Ez a mély, gazdag szín magabiztosságot sugároz, és rendkívül stílusosan hat. Ha lágy bubifrizurával párosítod az eredmény egy elegáns és modern frizura lesz.

Az élénkvörös hajszín és a lágy bob kombinációja tökéletes egyensúlyt kínál a merész és a klasszikus elemek között. Ez egy olyan figyelemfelkeltő stílus, ami lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből, közben pedig megőrizd a klasszikus elegancia hatását is.

6. Ezüstszürke

Az ősz haj felvállalása kétségtelenül a legtrendibb választás manapság. Bár sokan időt és pénzt fektetnek abba, hogy megpróbálják elrejteni az ősz hajszálakat, az igazság az, hogy az ezüstös tincsek hihetetlenül divatosak.

Ahelyett, hogy folyamatosan festenéd, fogadd el hajad természetes ősz színét, és viseld büszkén az ezüstös tincseket. Ez nemcsak a festékről való lemondást jelenti, sokkal inkább arról szól, hogy magadévá teszel egy elegáns és magabiztos megjelenést, ami az aktuális trendekkel is összhangban van.

5. Aranybarna

Kísérletezz egy gazdag sötétbarna árnyalattal, aranyszőke tincsekkel megbolondítva. A kiemelt tincsek legyenek vastagabbak, mert ezek nemcsak mélységet adnak, de a szemedet is kiemelhetik.

A mélybarna és az arany árnyalatok kombinációja nem csak felélénkíti a megjelenésedet, de egy csipetnyi melegséget és ragyogást is kölcsönöz.

4. Krémszőke tincsek

A meleg alaptónusú, krémes mézszőke tincsekkel átszőtt frizura lágyságot és fényt kölcsönöznek a hajnak. Ez a különleges szőke árnyalat nemcsak természetes ragyogást kölcsönöz, hanem hosszan tartó színt is biztosít, így a fodrászatba is ritkábban kell ellátogatnod.

3. Rézvörös

A rézvörös árnyalat melegséget és kifinomultságot sugároz, így fantasztikus választás, különösen a 60 év feletti, hűvös vagy semleges bőrtónusú nők számára. Ha bubifrizurával párosítjuk, modern és elegáns stílust kapunk.

2. Platina

Ha valami igazán merész váltásra vágysz, gondolkozz el a platina árnyalaton. Ennek igazi szépsége abban rejlik, hogy hasonlít a fehér vagy világosszürke hajra, így természetes, őszülő hajtöveid tökéletesen beolvadnak.

A platina rendkívül magabiztos és merész választás, ugyanakkor kifinomult és elegáns, közben pedig azt mutatja, hogy elfogadod a természetes öregedési folyamatot.

1. Sötét szőke, rézszínű kiemelésekkel

A sötét szőke és a finom rézszínű kiemelések keveréke nem csak kiegészíti az ősz hajtöveket, de kevés karbantartást is igényel. Ez egy könnyed, ugyanakkor kifinomult kombináció, ami egyszerre klasszikus és divatos.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet