Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokunknak akkor is nehéz belekezdeni a fogyókúrába, ha már szorít a nadrág. Inkább a csokit és a zsíros ételeket választjuk, vagy változtatunk a bevett szokásokon?

Egy fogyókúrát elkezdeni legalább olyan nehéz, mint végigcsinálni. Ha azonban felszaladt ránk némi súlyfelesleg, nemcsak az esztétikum, hanem az egészségünk érdekében is jobb megszabadulni tőle.

Az első és legfontosabb lépés nem egy diéta kiválasztása, vagy a bérletvásárlás a közeli fitneszterembe. Először is a gondolkodásunk megváltoztatására kell időt szánnunk. Erősítsük meg különböző trükkökkel a lelkünket és az elhatározásunkat. Például vezessünk naplót.

Ha olvastad Rhonda Byrne A Titok című könyvét, ez nem lesz számodra újdonság. Lásd magadat tökéletesen karcsúnak és egészségesnek, így könnyebben eltűnnek a plusz kilók is. Mondogass magadban, magadnak megerősítéseket. Egyre vigyázz, ne azt sulykold magadba, hogy fogynod kell, tornáznod kell, meg kell ezt enned, mert ezzel a duciság állapotát tartod fenn.

Mondd inkább azt, “ez az étel segít, hogy karcsú és egészséges maradjak!” A mindennapos edzés előtt pedig gondolj arra, “ezeket a gyakorlatokat azért végzem, hogy egészséges, karcsú és erős maradjak!” Hiszen a pozitív gondolkodás már fél egészség.

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!