Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy ausztrál hölgy naponta minimum harminc banánt eszik meg, de az is előfordul, hogy ötvenet fogyaszt a gyümölcsből.

banan-no

A vegetáriánus Banan-Ladynek is csúfolt hölgy nemrég egy könyvet is kiadott az egész projektjéről, és az interneten közzétett videóban mutatta be, hogyan és milyen formában tud lecsúszni egy nap ekkora mennyiségű banán. Semmilyen főzött vagy párolt ételt nem eszik meg, csak az óriási mennyiségű banánt, emellett pedig más gyümölcsöket.

Freelee a banán mellett leginkább a mangót, ananászt és a barackot részesíti előnyben. Sőt naponta 2 liter narancslevet is megiszik. Ezzel a nem éppen változatos étrenddel naponta 2-5 ezer kalóriát fogyaszt el. 18 kilótól sikerült megszabadulnia az ausztrál banánevőnek, aki régebb anorexiával küszködött.

Saját elmondása szerint, most köszöni szépen nagyon jól van, és csak ajánlani tudja mindenkinek ezt az étrendet. Érdemes megnézi a videót, hogy megtudjuk, hogyan kell elfogyasztani ekkora mennyiségű banánt rendszeresen, hogy ne unjunk rá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!