Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szakemberek arra intenek, hogy a laptop nem megfelelő használata befolyásolhatja a spermiumok minőségét, ezáltal csökkenhet a termékenység.

A laptopok feltalálója bizonyára nem gondola volna, hogy egyszer majd az általa feltalált számítógép befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét.

Az msnbc.com szerint a kutatók bebizonyították, hogy ha egy férfi ölében laptopozik, a számítógép megnöveli az inginális zóna hőmérsékletét, ami befolyásolhatja a spermiumok minőségét.

„Millió és millió férfi laptopot használ, legfőképpen azok, aki a gyereknemzés korszakában vannak.” – nyilatkozta Dr. Yefim Sheynkin, a New Yorki egyetem urológus szakorvosa, aki egyben a tanulmányért is felelős.

„15 perc után már túlléptük a rizikó intervallumot. A herezacskó egy Celsius fokkal való emelkedése elég ahhoz, hogy a spermiumok minősége károsuljon.” – tette hozzá.

Még a laptopoknak kialakított párnák sem védnek ez ellen. Az egyetlen biztonságos megoldás az lenne, ha asztalon használnánk a laptopot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!