KezdőlapÉletmódAlvás közben a macskák elpusztítják a negatív energiákat, amit az emberektől szívtak...

Alvás közben a macskák elpusztítják a negatív energiákat, amit az emberektől szívtak magukba

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A macskák valóban csodálatra méltó teremtmények. Sokkal több varázslat van az életükben, mint amit mi emberek el tudunk képzelni. Nem csak az egerektől óvnak meg bennünket, de az ártó szellemektől és a negatív energiáktól is.

Ezek az állatok képesek felismerni a negatív energiát, és pozitív energiává alakítani azt. Ez az oka annak, hogy a legtöbb ember olyan nyugodtnak érzi magát, amikor egy aranyos cica közelében tartózkodik.

A macskák látják az auránkat, és a legkisebb változást is észreveszik. Mi több, képesek behatolni az auránkba, és „helyreállítani” azt. Akármilyen furcsán is hangzik, a macskák valóban képesek megszabadítani az embert a betegségektől. Segítenek, hogy spirituális szempontból erősek maradjunk. A buddhizmusban a macskát úgy tartják számon, mint ideiglenes menedéket a spirituális szempontból erős emberek lelke számára.

Ezt is olvasd el: A saját házi gyógyítód: ezért ül a macska pontosan oda, ahol fáj neked

A cicák azt is jelezni tudják a gazdájuknak, ha valami idegen dolog van az otthonukban. Ha azt látod, hogy felborzolja a szőrét, miközben mereven a semmibe bámul, azt jelenti, hogy észrevett valamit, amit te nem láthatsz.

Hogy bizonyítsák a kötődésüket, ezek az állatok megosztják a rezgéseiket az emberrel. Érezted már úgy, hogy miközben megsimogattad az öledbe telepedő cicát, hirtelen megkönnyebbültél? Ezekben a pillanatokban megy végbe a rezgések átadása.

Ezt is olvasd el: Ezért szeret a macskád rajtad aludni – és ezért kellene szó nélkül viselned

Bár sokan lusta teremtményeknek tartják őket, erre a viselkedésre is létezik magyarázat. Alvás közben a macska megszabadul a negatív energiától, amit tőled vett át. Így, amikor azt hiszed, csak lustálkodik, valójában sokkal hasznosabb, mint gondolnád.

Egyesek szerint a macskák az angyalok élő megtestesülései.

Peter Croft könyvében arról számolt be, hogy amikor szomorú volt, úgy érezte, a macskája valóságos őrangyal. Úgy gondolta, volt valami szokatlan a kedvencében, ami rá is rendkívül erős hatással volt.

Ezt is olvasd el: Így segít nekünk a macskánk, ha betegek vagyunk

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet