KezdőlapÉletmódÁprilis 21-én a Merkúr retrográdba lép, és úgy rendezi át az életünket,...

Április 21-én a Merkúr retrográdba lép, és úgy rendezi át az életünket, ahogyan azt senki sem gondolta volna

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ebben az időszakban el kell engednünk a múltat, miközben céltudatosan és világosan a jelenre összpontosítunk. Az Univerzum most azt üzeni, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és próbáljuk begyógyítani a múlt sebeit, hogy helyet teremtsünk mindannak, ami új, szép és szeretetre méltó az életünkben.

Minden rossz jóra fordul. Semmi sem történik véletlenül az Univerzumban, minden egy gondosan kidolgozott isteni terv részét képezi. Április 21-én a Merkúr retrográd szakaszba lép, és a Bika 15. fokán kezdi meg táncát az égbolton.

A Merkúr retrográd mozgása sokak számára pánikot, félelmet, rettegést jelent, pedig ez nem olyan dolog, amivel ne tudnánk megbirkózni. Épp ellenkezőleg, ha türelmesek vagyunk, és nem sürgetjük sem az időt, sem a döntéseinket, a Merkúr retrográd mozgása olyan irányba terelheti az életünket, amire korábban nem is gondoltunk.

Mit kell tudnunk? A Merkúr retrográd csak akkor jelent nehéz időszakot, ha nem fogadjuk el a sorsunkat.

A Merkúr retrográd időszaka: április 21.-május 15.

Ahogy ez az esemény kibontakozik, és kezdünk hozzászokni mindahhoz, ami ezzel együtt jár, az Univerzum felhívja a figyelmünket, hogy legyünk sokkal óvatosabbak nemcsak a körülöttünk lévő emberekkel való kommunikációnkban, hanem az önmagunkkal folytatott diskurzusainkban is.

Most lehetőségünk van arra, hogy erősebb kapcsolatot teremtsünk az elménk és a szívünk között. Itt az ideje, hogy őszinték legyünk önmagunkkal, rendszerezzük a terveinket, ötleteinket, gondolatainkat és álmainkat, hogy elkezdhessük építeni azt a jövőt, amire már régóta vágyunk.

Ez nem a cselekvés ideje, de jó alkalom arra, hogy hátradőljünk, terveket készítsünk, minden fontos dolgunkat rendbe tegyük, és elengedjük mindazt, ami már a múlté, így amikor a Merkúr kilép a retrográdból, készen állhatunk a cselekvésre.

Merkúr retrográd a Bika 15. fokán: mit jelent ez?

A Merkúr a „Kozmikus Hírvivő” vagy a „Kommunikáció Bolygója”. Amikor retrográd szakaszban a Bikában tartózkodik, arra szólít fel bennünket, hogy lassítsunk le, gondoljuk át a dolgokat, és értékeljük át a prioritásainkat.

Az Univerzum most jó néhány hetet biztosít nekünk, ami alatt legmélyebb vágyainkra összpontosíthatjuk a figyelmünket. Lehetőségünk van arra is, hogy megvizsgáljuk, összhangban vagyunk-e autentikus vágyainkkal, vagy leragadtunk egy régebbi fejezetnél, amiből nem tudunk, vagy nem akarunk kilépni.

Hogy fordítsuk a javunkra ezt az időszakot, és hogy használjuk ki a Merkúr retrográd pozitív aspektusait?

Ebben az időszakban el kell engednünk a múltat, miközben céltudatosan és világosan a jelenre összpontosítunk.

Az Univerzum most azt üzeni, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és próbáljuk begyógyítani a múlt sebeit, hogy helyet teremtsünk mindannak, ami új, szép és szeretetre méltó az életünkben.

Ez a személyes növekedés, a fejlődés időszaka, ami arra késztet, hogy a jelenre koncentráljunk, és felkészüljünk azokra a merész lépésekre, amiket meg kell tennünk céljaink és álmaink valóra váltása érdekében.

Miközben megpróbálunk navigálni ebben az életnek nevezett utazásban, emlékeznünk kell arra, mennyire fontos, hogy szeressük önmagunkat, és gondoskodjunk magunkról, nemcsak fizikailag, de lelkileg is.

Ezáltal rácsatlakozhatunk az Univerzum csodálatos energiájára, és összhangba kerülhetünk legmélyebb vágyainkkal, miközben megtapasztalhatjuk a belső béke és beteljesülés érzését.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet