Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindenkinek megvan a saját élete, amelyben önállóan hoz döntéseket. Az, hogy jó vagy rossz döntést hoztunk, csak később derül ki, de soha nem szabad a döntés jogát közömbösen átruházni másra. A te életedről te dönts, ez a felelősségvállalás!

Mindenkinek joga van arra, hogy a saját útját járja. Ha nem érzed jól magad az életedben, akkor azt jelenti, hogy nem jó úton jársz.

Van néhány olyan dolog, amit soha senki nem fog neked az életben elmondani előre! A saját utadat te kell kitapasztalnod, és előbb-utóbb végig kell menj rajta még akkor is, ha rögös!

1. A házasság nem megoldás a problémáidra, és a magánytól sem fog megmenteni. Nem az a megoldás, hogy egy másik személlyel kompenzálsz, senki sem fogja a saját hiányosságaidat kikorrigálni. Tanácsot adhat bárki, de rajtad áll, hogy megfogadod-e, és cselekszel-e.

2. Senki sem fogja nyíltan a szemedbe mondani, hogy a legjobb megoldás talán az lenne, ha mégis inkább egyedül maradnál, minthogy egy párkapcsolatba menekülj a problémáid elől.

3. Egy gyerek nem mindig egy földre szállt angyal. Van, amikor sír, és nem tudod, hogy mi bántja, számos álmatlan éjszakát okoz, és egész életedben aggódni fogsz érte. Ha ezzel tisztában vagy, semmi gond, viszont, ha azt hiszed, hogy egy gyerek megoldja a magánéleti-, és személyes problémáidat, akkor nagyon tévedsz.

4. Elsősorban magaddal kellene sokkal kedvesebb és őszintébb legyél, és csak utána találhatod meg azt a személyt, akivel harmonikus párkapcsolatban élhetsz.

5. Tökéletes család márpedig nem létezik. Erről ne is álmodozz, mert különben egész életedben csalódott leszel. Szeresd a családod minden hiányosságával és különbözőségével együtt.

6. Egyszer minden szerelem véget ér. Ha nem tanultok meg őszintén beszélgetni egymással, és nem létezik az egymás iránti tisztelet és összetartozás-érzés, akkor jobb, ha bele sem kezdtek egy kapcsolatba.

7. Ha már a kapcsolat elején nincs semmi közös bennetek, akkor ne is álmodj arról, hogy ez később másképp lesz. Ne sírj, ha később egyáltalán nem talál a szó, tudtad már az elején, hogy kivel állsz szóba.

8. Az emberek nem változnak, csupán leveszik a maszkot. Te a szeretetteddel sem tudsz megváltoztatni senkit. Ha valaki azt mondja, hogy azért van melletted, mert te vagy számára a legfontosabb ember, és megváltoztattad a világát, akkor az az ő választása. Ha azt gondolod, hogy majd te leszel a Nagy Varázsló, akkor nagyon rosszul gondolod.

9. Egyetlen spirituális praktika sem ment meg az igazi problémáktól. Ha homokba dugod a fejed, attól még létezik. Próbáld megoldani a problémákat inkább, cselekedj, ne tégy úgy, mintha nem léteznének.

10. Csak akkor lesz családod és gyereked, ha egészen biztosan tisztában leszel vele, hogy miért is szeretnél. Ebben az esetben a külső vélemények és tapasztalatok semmit sem számítanak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!