Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A káposztalének olyan gyógyászati hatásai vannak, amelyekről nem lenne szabad megfeledkeznünk. Elektrolitokat tartalmaz, amelyre a testnek szüksége van, és a benne lévő probiotikumok nélkülözhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez. A káposztalé fogyasztása számos előnnyel jár.

Enyhíti a gyomorégést

A káposztalé rendkívül hatékonyan képes megnyugtatni a gyomorégést. Gyógyítja a bőr égési sérüléseit, miközben hidratálja is a szöveteket. A rendszeres fogyasztás csökkenti a vércukorszintet, ami jótékony hatású a cukorbetegek számára.

Teljes mértékben kiküszöbölheti a székrekedést

Szabályozza az anyagcserét, és segít lefogyni. Természetes méregtelenítőként működik, így segít megszabadulni a fölösleges kilóktól.

Megszabadít a gyomorhuruttól

Mielőtt meginnád, melegítsd fel egy kicsit.

Egy 7 napos kúra után sokkal jobban érzed majd magad. Mind hallhattunk már róla, hogy a savanyú káposztalé még a legkínzóbb másnaposságot is percek alatt képes enyhíteni. De valóban ez lenne ennek a savanyú nedűnek az elsődleges célja?

Nos, nem egészen. A savanyú káposztalé azonban csodálatos gyógyszer lehet az ünnepek utáni periódusban, főleg mivel ilyenkor sok nő érzi úgy, hogy méregteleníteni szeretné a szervezetét a sok karácsonyi töltött káposzta után.

A savanyú káposztalé kiválóan eltávolítja a méreganyagokat, ugyanakkor hozzájárul az egész test vitaminellátásához, annak köszönhetően, hogy a friss káposztához hasonlóan megtalálható benne a legtöbb vitamin és antioxidáns, de más hasznos anyagok, például ásványi sók, erjesztő enzimek is.

Hogy ne fokozzuk tovább a kíváncsiságot, íme a káposztalé 3 legfontosabb előnye:

Megszabadít a másnaposságtól

Egy pohár káposztalé a buli utáni napon csodákra képes.

Mondj búcsút a kínzó fejfájásnak és a hányingernek!

Megakadályozza a székrekedést, és jó hatással van a belekre. Tarts egy 7 napig tartó kúrát: igyál meg egy pohár káposztalevet minden reggel, és azt tapasztalod majd, hogy enyhülnek a gyomorpanaszaid, és sokkal könnyedebbnek, energikusabbnak érzed majd magad.

Óvja a szívet is

Különösen azok számára ajánlott, akiknek alacsony a vérnyomásuk, és szükségük van egy kis segítségre, hogy a vérkeringésük normalizálódjon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!