KezdőlapÉletmódDivatAz öt legdivatosabb kézitáskamodell 2022 tavaszára

Az öt legdivatosabb kézitáskamodell 2022 tavaszára

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A női táskák mindig, minden helyzetben divatosak, stílusosak és egyediek. Szóval lehet természetesen nélkülük élni, de nem igazán éri meg. Hiszen olyan kiegészítők, melyek a vonzó kisugárzáshoz egy az egyben hozzájárulhatnak.

Vigyázz, kész, színesség!

Bár jelenleg még a tél az uralkodó évszak, ami jócskán meglátszik az öltözködésen, azért lassan-lassan beköszönt a tavasz, s vele együtt az újító elképzelések. A trend dimenziója abban az értelemben változatlan, hogy időről időre azonos stílusjegyek bukkannak fel, csak éppen vadonatúj köntösben. Pontosan ezért annyira izgalmas, hogy mi az, ami kikerekedik a nagy közösből. Vajon mit hoz magával az új periódus? Mi az, amivel érdemes számolni a női táskák birodalmában?

Ami biztos, hogy a sötét, szürke telet színes tavasz váltja fel. Vagyis főszerephez jutnak a különböző árnyalatok, s egyúttal vidámságot csempészhetnek a mindennapokba. A legtöbb ember tél végére nagyon beleun a sötétségbe, és szinte vágyja a színeket. Ez az, ami néhány héten belül valósággá válhat, amiről a CCC hatalmas választéka is hűen tanúskodik. A modellek ugyan kialakításukat tekintve ezerfélék, de egy valamiben kivétel nélkül megegyeznek: vonzóan színesek.

Az öt legdivatosabb kézitáskamodell 2022 tavaszára

Aki a visszafogottságot részesíti előnyben, a pasztell variációkban megtalálhatja önmagát. Míg a rikítóbb, erőteljesebb színváltozatok hívei az élénk alternatívák közbenjárásával a sokszínűséget szó szerint, kézzel fogható módon megélhetik. A palettából jóformán nincsen olyan árnyalat, ami hiányzik. Így aztán a hagyományosabb variánsok is felfedezhetők. Úgyhogy akik szívesen térnek vissza mindahhoz, ami megszokott és kényelmes, élhetnek ezzel a lehetőséggel. A többieket pedig színes kavalkád várja. Így bárki, pillanatok alatt rátalálhat arra a kézitáskára, ami számára a legmegfelelőbb.

Melyik a top ötös?

Ha feltétlenül sorrendet kell állítanunk, akkor a CCC online kínálatából a legtöbben a bőrtáskákat keresik. A bőr, mint alapanyag a mai napig óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Eleganciájához strammság társul, így a megvásárlása kétségtelenül tartós beruházás.

Az országszerte elérhető üzletekben azok a modellek a legkedveltebbek, melyek nagyméretű rakodótérrel és többfakkos elrendezéssel rendelkeznek. Azok a hölgyek, akik a fél otthonukat a táskájukba rejtik, elképesztően értékelik ezt a fajta rugalmasságot és praktikumot.

Az öt legdivatosabb kézitáskamodell 2022 tavaszára

A rövid pánt divatja megingathatatlan, ezért a szó szerinti kézitáskák mindenképpen dobogósok, de nyomukban járnak a vállra akasztható verziók is. Végül, de nem utolsó sorban a díszített, kifejezetten dekoratív kollekciók is főszerephez jutnak, melyek leginkább ékszeres vagy kincsesdobozokra hasonlítanak.

Melyik a tökéletes választás?

Öt toplistás „jelentkezőt” kiemeltünk a tömegből, viszont a választások száma szinte végtelen. Ami mindenkor iránymutatóként szolgálhat, az az egyéni ízlés és a vásárlás célja. Nem mindegy, hogy alkalmi vagy mindennapi darab a célkitűzés tárgya, hogy csak egyet említsünk a leggyakoribb tételek közül. A lényeg tehát az ízlés és sohasem a más véleménye, vélekedése, hanem a szív eltéveszthetetlen hangja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet